Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Is het schadelijk om met oorontsteking naar een concert (harde muziek) te gaan, en zoja is het dan slim om oordoppen in te doen of is dat slecht voor

Of zijn oordoppen slecht voor de ontsteking

Weet jij het antwoord?

/2500

Harde muziek is altijd schadelijk voor je gehoor, of je nu wel of geen oorontsteking hebt, doe in dit geval geen oor doppen in maar liever watten, zodat het pusher er uit kan.

Oordoppen zijn altijd fijn bij concerten. Je hebt tegenwoordig ook oordoppen met een filter in dat je de muziek goed hoort en dat je gewoon een gesprek kan voeren!

Als jou oren enorm veel pijn doen dan is het niet verstandig om met deze ontsteking te gaan. Als ik jou was zou ik geen oordoppen in doen want het is ontstoken er moet dan lucht bij kunnen. Anders gaat de ontsteking verder. Misschien kun je ze van te voren druppelen met zure druppels. Die zijn speciaal voor ontstekingen. Maar het is jou eigen keuze.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100