Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat kun je doen aan snel zweten?

Als ik 's ochtends naar school fiets en ik kom op school aan heb ik al zwetende oksels en dit zie je dan ook op kleren en dit blijft de hele dag zo. Ik vind dit niet echt fris en weet niet wat ik eraan kan doen. Deo gebruik ik al maar dat helpt niet echt. Heeft iemand tips? Alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

http://www.odorex.nl/extradry.html Werkt echt. Eens in de week aanbrengen met een watje door te deppen.. Ook kan je specale 'paddings' indoen. Je kan beide bij de kruidvat / etos etc kopen.

ik denk dat het ook met je leeftijd te maken heeft, maar Syneo 5 helpt geweldig, je hoeft het maar 1 keer in de 5 dagen te gebruiken en blijft al die tijd fris.

Ik heb zelf ook last van overmatig zweten (vooral in mijn gezicht) en ben jarenlang op zoek geweest naar een effectieve oplossing. Sinds een jaar of 2 gebruik ik Odaban en dit is het eerste product wat echt goed werkt bij mij. Je smeert het 's nachts op en ik merkte al na 2 dagen verschil. Echt het proberen waard want duur is het ook niet. Succes ermee!

Ik zou mij in ieder geval niet te dik kleden, Begrijp wel dat je lekker ingepakt naar school gaat,maar te-dik gekleed,daar ga je uiteraard ook van zweten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100