Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Waarom heeft iemand die veel spanning heeft in de spieren na een massage nog erger pijn? Maar je iets kapot met een massage?

Weet jij het antwoord?

/2500

Wil je geloven dat dit bij mij precies het zelfde is,als ik gemasseerd wordt dan kan ik echt niet meer heen of weer,en niet een paar uur nee lange tijd, en moet ik dan weer naar de masseur beginnen wij weer van voren af aan. Ze masseren die spieren soms zo hart, en ze zijn al overbelast dat het na het masseren nog erger wordt. Wat ik er zelf aan doe? in iedergeval zo min mogenlijk naar de masseur gaan. Kan er echt niet tegen. Toegevoegd na 1 minuut: Als ik dit tegen een ander vertel kijken ze mij aan of ik gek ben. Ook de masseur snapt er niets van. maar je zit er wel mee.

Mijn masseur heeft me ooit uitgelegd dat het komt doordat er veel afvalstoffen vrij komen, vooral als het voor de massage erg vast zat. Maar dat is alleen de dag na de massage. De dag dáárna moet de pijn weer heel ver over zijn. Bij mij klopt dat altijd.

Ik heb ook deze symptom want ik krijg oedeemtherapie na de operatie van verwijderen mijn linker borst en alle lymfklieren onder mijn linker arm en de oedeemtherapeut komt een keer per week en zij masseert mijn bovenrug en ik krijg erg pijn meer dan vroeger en ik heb zelfde gevoelen als u en ik denk dat er is iets gebuerde met de spieren in mijn bovenrug door massage . Ja dat klopt . Toegevoegd na 4 minuten: Ik ga een paar weken wachten voor mijn spierenpijn in mijn bovenrug en als het bestendigt neem ik verwijsbrief van mijn huiarts naar fyisotherapie praktijk mee

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100