Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Is het normaal om de dag na een buikecho, lichte buikpijn te hebben?

Gisteren een buikecho gehad voor o.a galonderzoek. Nu een lichte maar vervelende buikpijn in buik.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Misschien hebben ze met het echoapparaat iets te hard op je buik geduwd om het goed te zien en is alles een beetje beurs. Ik zou een paar dagen afwachten en als het niet beter wordt naar de dokter.

Het is niet raar om buikpijn te hebben, maar de oorzaak hoef je niet te zoeken bij de echo. Dit is waarschijnlijk iets anders. Waarschijnlijk is de oorzaak iets heel anders. Wacht het even af en als het te lang blijft of je denkt dat er iets anders aan de hand is terug naar de huisarts.

Nee dat klopt niet want u kunt erg buikpijn hebben maar niet door buikecho daardoor adviseei ik u om naar de huisarts te gaan als het bestendigt voor veel dagen maar buikecho geeft geen pijn, ik heb veel buikecho vorig jaar gehad en ik heb geen pijn gehad helemaal niet. Er is een medische reden voor uw erg buikpijn daarom ga maar naar uw huisarts. Toegevoegd na 4 minuten: Uw lichte vervelend buikpijn heeft geen relatie met buikecho eerlijk gezegd u moet naar de huisarts

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100