Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Mijun zoon heeft afgelopen zaterdag veel te veel gedronken. Hij is er nu (dinsdagavond) nog steeds beroerd van. Kan een kater zolang duren?

Ik heb hem al op z'n donder gegeven maar hij heeft zijn lesje nu wel geleerd, denk ik.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat kan zeker. Athans ik heb dat ook eens gehad. Zeker als je niet gewend bent om te drinken, kan je lichaam behoorlijk van slag zijn na zo'n aanval. Mocht hij morgen nog beroerd zijn zou ik toch even de huisarts bellen. Zorg verder dat hij voldoende drinkt.

3 dagen is wel heel erg lang voor een kater. Het zou ook kunnen zijn dat hij er een griepje bij heeft. Als je het niet vertrouwd -> go see the doctor.

Informeer bij de dokter. Dit kan ook alcoholvergiftiging zijn!

Nee, een kater duurt normaal niet zo lang. Ik wil je niet ongerust maken, maar je weet maar nooit: als je zoon alcohol met drugs heeft gecombineerd dan kan dit soms lang doorwerken. Het opkomen van het effect van alcohol duurt na blowen iets langer. Daardoor drinkt men soms meer dan men kan hebben. Je bent dan dubbel onder invloed. Daardoor vergroot de kans op misselijkheid en hoofdpijn, en kan het dagen duren voor je lichaam alle stoffen heeft verwerkt...

Bronnen:
http://www.drugsinfoteam.nl/folders/alcoho...

Het ligt er ook aan wat hij heeft gedronken . Als het alleen bier was dan had het al over moeten zijn . Maar als het wijn was en vooral die goedkope wijnsoorten of iets dergelijks dan kan hij wel er 4 dagen last van houden . Bij mij was het zo dat ik iet probeerde te eten of te drinken dat ik opnieuw weer ziek werd . Bij mij kwam het toen van die goedkope kermiswijn .