Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat is het moeilijkst tussen verdunnen en verdikken?

Een meisje dat ik ken is (sorry ik ken geen ander synoniem!) erg overdreven dik, en zij zegt dat verdikken moeilijker is dan verdunnen. wat is het moeilijkst?

Weet jij het antwoord?

/2500

Heel erg afhankelijk van wat het begingewicht is. Als je al heel dun bent, is het zeer moeilijk om nog dunner te worden. Als je dik bent, is het in het begin iets makkelijker om dunner te worden, daarna word het ook lastiger Als je al dik bent, is het niet zo moeilijk om iets dikker te worden. Als je zeer dun bent, kan het heel moeilijk zijn om dikker te worden, omdat je bijvoorbeeld een snelle stofwisseling hebt.

Dat is voor iedereen verschillend. Wel is het moeilijker om manieren te vinden om dikker te worden dan om dunner te worden. Mijn vriendin is diëtiste en helpt mensen die moeten aankomen na bijvoorbeeld een operatie. Ze zegt dat dat moeilijker en afwisselender is dan mensen helpen die moeten afvallen, dat is meestal hetzelfde verhaal. Dan kan het ook nog zo zijn dat je moet verdikken omdat je anorexia hebt (ik zeg niet dat alle te dunne mensen dat hebben, maar het is een mogelijkheid). In dat geval is het heel anders, en inderdaad heel moeilijk om aan te komen, maar dat heeft vooral met het psychische aspect te maken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100