Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Het lijkt alsof mijn hart steekt? zie beschrijving.

Soms krijg ik van die pijnlijke schokjes net waar mijn hart ongeveer zit, ik krijg ook een beetje last met ademhalen.
Maar die schokken zijn soms echt heel pijnlijk.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou je aanraden naar de huisarts te gaan voor een correct antwoord. Zelf heb ik dergelijke steken trouwens ook af en toe, bij mij zijn dit spieren rond de longen die gaan krampen. Maar bij jou kan het iets heel ander zijn dus gewoon even naar de HA.

dat heb ik ook al jaren,volgens de dokter kon het geen kwaad,maar bij je hartstreek moet je altijd alert zijn en de een is de ander niet dus even na laten kijken

Ik zou naar de huisarts gaan ik heb ook wel eens steken bij mijn hart teminste dat dacht ik. Dus toen ik naar de dokter ging vertelde hij me dat ik het syndroom van tietze heb een ontsteking in je botkapseltje ;) zeer vervelend maar bezoek de huisarts even mis je ook nog wat van school! :)

Hoogstwaarschijnlijk inderdaad syndroom van tietze. Bezoekje aan de huisarts, receptje voor antibiotica of een ontstekingsremmer als Diclofenac en na een week of 2 zullen de klachten aanzienlijk minder zijn. Toegevoegd na 5 minuten: Mocht je voor een of andere reden niet naar een arts willen, dan kan je altijd bijvoorbeeld bij de Etos Voltaren K, Diclofenac-Kalium tabletten halen. Dat zijn pijnstillers met een diclofenac toevoeging. Laat je bij de drogisterij wel informeren over het gebruik.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100