Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Pijn in mn hoofd tijdens en na inspanning, hoe kan dat? en wat is eraan te doen?

bij hardlopen, fietsen enz. krijg ik vaak/altijd hoofdpijn maar wat is eraan te doen of hoe kan het? ik drink genoeg trouwens..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hier staat alles over hoofdpijnen. O.a. Dit: Inspannings hoofdpijn Hoofdpijn die plots ontstaat na inspanning. Een bekende vorm hiervan is de gewichtheffershoofdpijn die ontstaat als iemand een zware halter tilt. Deze hoofdpijn kan bij allerlei vormen van inspanning ontstaan en duurt 5 minuten tot 48 uur. En hier staat ook een heel verhaal over hoofdpijnen: Invloed van sportbeoefening op migraine Er worden meerdere vormen van migraineachtige hoofdpijn bij -of in aansluiting op- sport onderscheiden. http://www.tigch.nl/medisch/hoofdpijn.htm Als je dit allemaal gelezen hebt, dan kun je met jouw persoonlijke verhaal naar je huisarts. Want wij weten dat hier niet. HUP naar de dokter.

zelf heb ik ook migraine en als ik mij er inspan of als ik zenuwachtik ben, krijg ik er weer last van. Maar heb je last van vlekken voor je ogen? misselijkheid? last van opeens vel licht, opeens klinkt alles hard en dat niks meer oke smaakt? Dan heb je last van migraine.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100