Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

wat gebeurt er met je als je je 1 jaar niet wast?

Wat er gebeurt als je je 1 jaar niet wast. En wat de gevolgen dan zijn

Toegevoegd na 24 minuten:
schimmelt je lichaam dan helemaal af? zo ja tot hoever.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je haar wordt sowieso heel vet en vies en het gevolg is dat mensen je erg vies gaan vinden.

Je huid en haren worden vettig en de kans dat je ziek wordt, wordt steeds groter. Ook is de kans groot dat je door slechte hygiëne een schimmelinfectie of iets dergelijks krijgt. En je zelfvertrouwen gaat natuurlijk een stuk omlaag want mensen gaan over je praten en kijken je raar aan. Mijn tip: gewoon blijven douchen! :) Toegevoegd na 1 minuut: Door de warmte die vrij komt bij de oksels en tussen de benen door de wrijving veroorzaakt zweet. Na 2 dagen niet douchen begin je het al goed te ruiken. Je wordt dan gewoon één grote verzamelplek van bacteriën.

Je word van ver al geroken, overal jeuk, enz bah bah bah.

Zoals al geantwoord ga je stinken ed, maar voor je gezondheid doet het verder weinig, je wordt niet ziek als je je niet wast. Die bacterien bom die je ontwikkeld kan je lichaam wel handelen.

Het hangt heel erg van je leeftijd af. Nu moet ik even met de billen bloot maar ik heb bij mijn kinderen toen ze erg jong waren de haren bijv bijna nooit gewassen. Ik vind dat zelf nl vreselijk onzin. (het zand spoelden we er wel uit af en toe trouwens, maar dan zonder zeep). Echt na maanden rook je nog niks (juist lekker zo'n kinderhoofd) en hun haar wordt ook nu nog NOOIT vet. Maar goed, dat zijn de haren, de rest moet je toch wel wassen. Bij pubers en volwassenen is het echt NIET te doen. Heb je nooit een zwerver geroken? Daar hangt een soort riool lucht omheen, met vaag urine erdoor. Ik heb er eens een in de trein gehad. Ik vond het heel onaardig van mezelf maar ik ben naar een andere coupe gegaan, ik werd er echt onpasselijk van. uiteindelijk kun je er ook ziek van worden maar dat valt nog wel mee volgens mij, maar de stank is ondraagelijk

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100