Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

ik kreeg een zweer op mijn tepelhof, dat begon te zweren, te etteren, en nu zitten er verschillende gaatjes in....wat kan dat zijn?

Het was een zweer, er zat een vliesje rond, volgens mij is dat gesprongen en is de etter eruit gelopen, nu zie ik daar zo'n 5 kleine gaatjes???

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het kan een klein ontstekinkje zijn geweest en dat je nu de kanaaltjes ziet die normaal in je huid horen maar die door de ontsteking wat opgezet zijn. Ontsmet het, doe er een steriel gaasje op en houd het in de gaten. Gaat het weer ontsteken, of krijg je pijn, of maak je zorgen: ga naar je huisarts.

Porien en Galblaasjes, je kunt het besten naar de huisarts gaan, het is daar best wel gevoelig. Toegevoegd na 22 minuten: De huisarts zal waarschijnlijk antibiotica voorschrijven en je zult merken, je krijgt er minder last van

Ik denk dat de dokter hier de meeste raad mee weet en jou kan vertellen wat het is.. Want dit klinkt hoe dan ook niet gezond!!!