Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

ik heb een bobbeltje in mijn rechteroksel en er komt pus uit , wie weet wat het is ?

Wat doet de dokter daar aan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Mischien is het een puisje? Komt vaker voor. Niks aan de hand

Een ontsteking! Ik heb het ook gehad. Ze verdoven het maken er een sneetje in zodat het leeg kan lopen en stoppen er dan een gaasje tussen. En dan moet het rustig gaan genezen.

Ik heb dat vaak na het scheren van mn oksels,is inprincipe gewoon een grote puist,je kunt ze uitknijpen of laten zitten dan trekken ze vanzelf weer weg.

Als het een hard, scherp omrand bobbeltje is, kan het een ontstoken talgklier zijn. Als die verstopt raakt, kan ie heel groot (en pijnlijk) worden; zolang er rommel uitkomt valt de druk mee. De dokter kan onder verdoving het kliertje verwijderen.

Ontstoken zweetkliertje. Als het niet overgaat dan naar de huisarts. Misschien een andere soort deodorant proberen.

waarschijnlijk een ontstoken haarzakje, dat kan groter en behoorlijk pijnlijk worden, ik zou toch even naar de huisarts gaan.

Waarschijnlijk een ontstoken haar of zweet kliertje. Kijk het even aan. Als het na een week nog niet weg is, dan even langs de huisarts.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100