Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Is slapen met je hoofd lager slecht voor je?

Wij slapen deze vakantie op de boot, met je hoofd lager omdat we in de punt liggen (voeten in de punt). Is dit slecht voor je?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee hoor, dat kan helemaal geen kwaad. Wie aan een voet of enkel is geopereerd, maar ook b.v. mensen die een trombosebeen hebben gehad, krijgen altijd het advies om hun benen hoger te leggen tijdens de slaap. Daar is dus niks mis mee.

je bedoeld dat je geen kussen hebt? het is zelfs beter! eigenlijk is het het best om zonder kussen te slapen maar omdat dat niet zo comfortabel is doen de meeste mensen het niet maar het is dus niet slecht ps, als je dit niet bedoelde moet je maar even dat zeggen in een reactie en zal ik dit antwoord verwijderen

Nee hoor, je bloedvaten zijn zo opgebouwd dat er geen bloed kan terugstromen. Kan gerust, niks aan de hand. Maar wat leuk een bootvakantie, geniet ervan!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100