Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Na paar uur werken ben ik zo moe wat kan ik doen om weer fit te voelen ik ben 40 jaar en denk dat ik nu 100 ben help?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je deze klachten niet eerder gehad hebt, dan moet je haast wel iets onder de leden hebben. Ik raad je aan even langs de huisarts te gaan. Kan zomaar zijn dat er misschien nog een griepje naijld. Beterschap in ieder geval.

Dit is echt iets waar je mee naar de dokter moet gaan, blijf er niet te lang mee lopen. Het kan vanalles zijn, vanaf iets heel onschuldigs tot iets heel ernstigs. Als je je klachten houdt, laat je dan ook niet afschepen met 'het zal wel een griepje zijn', maar laat het goed onderzoeken.

Laat je bloed eens onderzoeken. Het kan zijn dat je ergens tekorten hebt waardoor je zo moe wordt. Blijf er niet mee rondlopen, het is misschien makkelijk op te lossen.

het kan zijn dat je ff langs de huisarts moet. en anders moet je wat leuke dingen gaan doen waar je je niet teveel bij hoeft in te spannen. en wanneer je een dag vrij hebt ofzo, aan yoga doen. want dan word je ontspannen en dan voel je jezelf weer lekker fris en 30 ;)

Zeker even langs de huisarts gaan, het is te hopen dat je niet lijdt aan hartzwakte, diabetes of een andere aandoening. Denk goed na of je misschien nog meer opmerkelijke klachten hebt, hoe meer je aan de huisarts kunt vertellen, hoe sneller de huisarts erachter kan komen wat je hebt. klachten van hartzwakte zijn o.a. kortademigheid en vermoeidheid, van diabetes o.a vermoeidheid, veel dorst en veel plassen. Sterkte!

Ik ga sporten na het werken als ik heel moe ben! Klinkt raar maar je word fitter van sporten!

Even langs je huisarts gaan om bloed te laten prikken, misschien heb je wel bloedarmoede....daar word je ook heel erg moe van.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100