Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Zijn bloedklontertjes in mijn hart gevaarlijk?

Er zijn bloedklontertes in mijn hart gevonde en vroeg me af of dit gevaarlijk is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als dit door een arts is geconstateerd, dan moet je de nodige info daarover hebben gehad. Plus info over en verdere behandeling. Die klontertjes horen daar niet.

Ja dat is niet zo heel gezond, je kan een hartinfarct of herseninfarct krijgen.

Ja dit is heel gevaarlijk vooral is dit groter word heb je kans op een hartinfarct maar je kan altijd geholpen worden door een dokter, als ik jou was zou ik naar de dokter gaan en waarschijnlijk schrijft een bloedverdunners voor.

Je hebt waarschijnlijk dan bloedverdunners gekregen die de kans op nare dingen drastisch verlagen. Waarschijnlijk krijg je door deze vraag helaas meer onrust dan je al hebt. Sterkte ermee !

Dan heb je een verhoogde kans op infarct . Als het in jou hart kan komen dan ook in jou hersenen . Maar ik neem toch wel aan dat je er medicijnen ervoor hebt gekregen .

Ja,dat is heel erg gevaarlijk, dat had de arts je moeten vertellen, je hebt kans op een beroerte als die klontertjes je hersens bereiken, en als ze samenklonteren kun je ook nog een hartaanval krijgen doordat je hart verstopt raakt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100