Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Mijn neus zit de hele tijd verstopt hoe krijg ik alles er goed uit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Douchen het stoom zorgt dat alles goed loskomt

Stomen; douchen; warm water mengen met een schep zout en dat in je neus proberen op te snuiven zodat je kunt spoelen; neusdruppels/spray halen bij de apotheek of drogist (vraag daar advies welk product het beste is in jouw situatie). Zodra de boel wat loskomt, niet je neus snuiten, maar liever ophalen. Als je per se moet/wilt snuiten: 1 neusgat tegelijk en niet te hard 'blazen'. Beterschap!

En waarom is de neus de hele tijd verstopt? Ben je verkouden? Of heb je misschien last van hooikoorts? Als je verkouden bent en je wil gewoon weer door de neus adem kunnen halen dan raad ik je aan om neusspray te gebruiken. (Gewoon huismerk werkt het beste)... En als je neus dichtzit door de hooikoorts dan kan je het best veel zakdoekjes, neusspray, en hooikoorts pillen gebruiken, want meer kan je toch niet doen... Wat ik ook heb neusspray werkt bij mij altijd het beste!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100