Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

gloeiende voeten in bed

ik heb vaak last van warme gloeiende voeten in bed ik kan ze even boven het dekbed houden maar worden toch weer warm ik krijg kramp en kan niet in slaap komen ik kan dan ook niet stil liggen met mijn voeten......wat kan ik eraan doen?????
als het erg lang duurd dan ga ik even naar beneden om op de koude vloer testaan maar dat werk wel maar zijn er nog andere opties??????

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een koudwaterkruik! Bij koude voeten een warme kruik, bij warme voeten een zak met ijswater. Niet té koud, want dan lokt het ook kramp uit. Vraagje - houd je ook vocht vast in je voeten als ze gloeien?

Neem twee dunne dekbedden. Het ene dekbed leg je over je hele lichaam. Daar overheen leg je het andere dekbed. Dat leg je over je hele lichaam, behalve over je voeten. Als dat niet past, leg dat bovenste dekbed dan overdwars. Werkt het dan nog niet, gebruik dan alleen een dekbedovertrek (dus zonder dekbed erin) als onderste laag. Daaroverheen, maar niet over je voeten, je gewone dekbed. Bron: Ik ben ervaringsdeskundige. Ik had vroeger precies hetzelfde probleem.

Hier heb ik soms ook last van Ik zet altijd de koude douche een minuut op mijn voeten en dan is het weg!

Vraag aan de apotheker of hij cold cream heeft en smeer dat er op.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100