Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

ik ben de laatste tijd heel moe ben vaak duizelig en misselijk en heb vaak hoofdpijn wat zou dat kunnen zijn

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb precies hetzelfde ik weet ook niet wat er aan te doen

Misschien de ziekte van pfeiffer? Toegevoegd na 1 minuut: Even wat info voor je gezocht zie bron

Bronnen:
http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Klierkoorts

Pffeifer

Het zou slaapgebrek kunnen zijn. Er zijn echter heel veel mogelijke oorzaken hiervoor. Als dit niet weggaat moet je naar de dokter. Toegevoegd na 35 seconden: Zoals anderen zeggen, het zou Pfeiffer kunnen zijn. Daarom dus naar de huisarts als het blijft.

Dat zou op bloedarmoede kunnen wijzen.

Je kan het altijd aan de dokter vragen als het te lang duurt.. Ik heb zelf ziekte van pfeiffer gehad 2 jr lang daar word je niet vrolijk van!!

Te weinig gedronken...?

Ik zeg, pfeiffer cvs (chronisch vermoeidheids syndroom) of bloedarmoede! Had t zelfde en khad pfeiffer en cvs

Nee, ik heb hetzelfde gehad, ik denk dat het griep is! Symptomen: 1. Hoofdpijn 2. Misselijkheid 3. Rillingen (zonder dat je het koud hebt)

Bel je huisarts voor een afspraak

Ik zag net toevallig een reportage op AT5 over de gevaren van koolmonoxide door slecht onderhouden geisers en cv ketels. De mensen in die reportage hadden ook last van hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid en flauwvallen. Misschien je geiser eens laten nakijken ?

heeft er iemand al eens aan gedacht dat het ook gewoon de tijd van het jaar kan zijn? veel mensen krijgen na de "donkere tijd"van het jaar hier klachten over. voor veel mensen is het zelfs een jaarlijks terugkomend ritueel. even langsgaan bij je huisarts kan zeker geen kwaad !!!

Zwanger?

Ga alles na in en aan je lichaam, en vraag jezelf af of je er wel goed voor zorgd. Beweeg je goed, wat belangrijk is eet je goed, drink je goed en genoeg, krijg je goede vitaminen binnen, ontspan je goed, is je plas blank of juist erg geel , is je stoelgang goed, en ga zo maar door. Besef wel je bent uniek en je lichaam is uniek en belangrijk om het goed te onderhouden, dus geef het het beste wat er is, lukt het dan toch niet, adviseer een arts, die je bloed en je plas kan onderzoeken. Veel gezondheid.

zwanger

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100