Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Iemand ervaring met matras van traagschuim, en is deze werkelijk zo goed als de fabrikant beweert?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb gehoord ;-) goed voor de slaap, slecht voor sex.

Ik heb traagschuim uitgeprobeerd maar was er niet weg van... ik vond het letterlijk te traag gaan. Je zakt op een gegeven moment iets weg in het matras, maar als je je omdraait, moet die kuil ook weer bijtrekken. Dat voel je en ik vond dat niet prettig. Ik vond het matras ook aan de harde kant. Ik zweer bij pocketvering, maar dat zal voor ieder persoonlijk weer anders zijn. Er zullen genoeg mensen zijn die helemaal voor traagschuim gaan, zeker weten, maar voor mij was het niks.

het is geweldig, ik slaap er prima op. ook heb ik een dun toppertje gekocht van traagschuim dat gaat mee op vakantie.

wij hebben een maand geleden allebei een matras van traagschuim aangeschaft en het bevalt ons prima. Geen rugklachten, uitgerust wakker worden. Het is een traagschuim matras met 5 pocketzones van 21 cm dik. Ik kan het aanraden.

Heerlijk, heerlijk! Ook ideaal voor mensen met gewrichtsklachten. Je hebt geen druk op de pijnlijke plekken omdat je naar gewicht wat dieper ligt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100