Hoe is men erachter gekomen dat wiet te roken is ?

nou lijkt me raar dat ze veldje per ongeluk in de fik staken en dan dachte van WAUW XD

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk door gewoon te proberen XD, van dat veldje lijkt me een beetje te veel fantasie maar hte zou kunnen!!

Door het te proberen!! De hennepplant vervult al eeuwenlang vele functies. Het is in al die eeuwen gebruikt als medicijn, als middel in religieuze ceremonies, als grondstof voor textiel en als drug. De hennepplant komt oorspronkelijk uit Azië. Meer dan 4000 jaar geleden was hennep al bekend bij de chinezen. In 2737 voor Christus werd het beschreven in Chinese medische geschriften. In India werd het gebruikt in religieuze ceremonies. In de Romeinse tijd kregen gasten na de maaltijd hennepkoekjes aangeboden. De Engelsen gebruikten het niet als drug maar als grondstof voor textiel en touw.

leuk Javier Guzman... '-)

Ik denk dat ongeveer alles wel eens is geprobeerd te roken. Lavendel, paddestoelen, boomschors, gras....

De meeste stimulerende middelen zijn voor het eerst geprobeerd door mensen in grote afzondering, m.n. gevangenschap. Verveling speelde daarbij een rol, net als vluchtgedrag. Lijmsnuiven is het enige in de recente geschiedenis gedocumenteerde voorbeeld van straatjongens die feitelijk in gevangenschap leefden: afgezonderd en uitgespuugd door de maatschappij, vluchtend voor het keiharde straatleven... Overigens, wetenswaardigheidje: de eerste die vervolgens vrolijk met een sigaret op straat ging lopen roken, "kijk mij eens stoer zijn", werd terstond ook weer het gevang ingegooid:)

We proberen van alles... Wiet, Thee, bananen... Waarom zijn we melk van een koe gaan drinken? Is er iemand geweest die aan de uiers van een koe heeft liggen lurken? Mensen proberen steeds weer andere gekke dingen om de realiteit te ontsnappen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100