Hoe verhelp je een slechte adem? Het blijft maar terug komen!

Ik gebruik een tongschraper, maar de vieze adem komt binnen enkele uren weer terug. Ik kan geen oplossing vinden. Hebben jullie nog tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Wat vervelend. Een tongschraper verwijdert helaas niet alle bacterien, de bacterien die overblijven gaan zich vermenigvuldigen en zo zit je binnen de kortste keren weer met een slechte adem. Kijk eens op deze site: http://eenfrisseadem.nl/ Daar staat een oplossing met baksoda waardoor je bijna alle bacterien wegkrijgt, en zo heb je de hele dag een frisse adem. hopelijk helpt dit! groetjes jamie

Bronnen:
http://eenfrisseadem.nl/

Daar zijn hele goeie middelen voor om je er van af te helpen. Kijk hier maar eens: http://www.prettyhealthy.nl/slechte-adem/

Ik had hier ook last van en ik heb bij mijn tandarts een gebitsreiniging laten uitvoeren. Hier halen ze tandsteen weg, reinigen je gebit. Mijn slechte adem was na mijn nachtrust stukken minder. Ik kan je ook adviseren om voor het tandenpoetsen je mond te spoelen met Listerine. Voorkomt tandplak en zorgt echt voor een schoon gebit. Ik kreeg complimenten van mijn tandarts. Succes

Aquafresh mondspray gebruik ik ook! Ik stink dan wel niet uit mijn mond, maar het geeft een lejkere mind adem en voelt fris aan!

Ben je al onder behandeling van een mondhygiënist? Zeker als je ook nog last hebt van bloedend tandvlees tijdens / na het poetsen kan de oorzaak mogelijk in ontstoken tandvlees liggen. Een doorverwijzing via je tandarts is dan de aangewezen manier om van veel ellende af te komen. De mondhygiënist zal je mond grondig nakijken, hem reinigen en advies geven hoe je (verdere) problemen kunt voorkomen. Bij mij hielp het erg goed om electrisch in plaats van handmatig te gaan poetsen en daarnaast met speciale tandenstokertjes en borsteltjes ook de ruimtes tussen de tanden goed schoon te houden.

Kan veel oorzaken hebben. * slechte eetgewoonten. * ontstoken amandelen * bacteriën * maagproblemen Heel veel ervan, bijna alle oorzaken en mogelijke oplossen worden hier besproken. http://www.gezondheidsplein.nl/discussiepunt/31/Last-van-een-slechte-adem.html http://www.gezondheidsplein.nl/thema/40/Slechte-adem.html

Elke dag glossen! Er zitten heel veel bacteriën tussen je tanden en je tandvlees en die haal je zo weg. Gezond eten want het kan ook uit je maag komen die stank.

Ik en mijn vriend hadden daar ook last van en hebben dit toen aangegeven bij de mondhygieniste en na een kweek bleek dat we beiden een sterk verhoogd aantal mondbacterien onder het tandvlees hadden. Hiervoor moet je antibiotica slikken en een goede behandeling van de mondhygieniste krijgen. Dan kan het wel een jaar duren voordat het beter zal zijn. Dus zeker even na laten kijken want het is ook niet goed voor je kaak om hiermee door te blijven lopen omdat het bot dan langzaam afbreekt ook. En dan met de kans dat je kiezen over een tijd geen steun meer hebben in het bot en uit kunnen vallen.

Hoi ik heb dit ook jaren gehad.. heel vervelend! alles geprobeerd, mondspoelingen, flossen, 3 keer per dag poetsen.. hielp allemaal niet Nu heb ik 3 keer een hogedarmspoeling gehad bij een alternatieve geneeskundige.. normaal niks voor mij maar ik wilde het toch uit proberen.. mijn slechte adem is weg.. onvoorstelbaar maar waar.. het helpt echt :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100