Ik kiespijn hou kan ik de kiespijn verzachte of helemaal latten verdwijnen

Ik heb en slootjesbeugel en ik weet dat het dan pijn doet maar maar 1 kies doet pijn hoe kan ik de pijn verzachte dat het minder pijn doet ik heb er erg last van

Alvast Bedankt!(L)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Leg er een washandje met daarin 2 of 3 ijsblokjes tegen je wang waar de kies of tand pijn doet. Dit zal de pijn verzachten!!!!

Hoelang heb je dat al? Want het moet we weggaan op een gegeven moment, misschien is je kies wel beschadigd waardoor er een gaatje is ontstaan met deze gevolgen

-Heb je tand- of kiespijn doe er dan wat kruidnagelolie op. Dit verzacht en verdooft de pijn. -Thee van lindebloesem helpt tegen kiespijn. -tegen kiespijn zocht men wel eens zijn toevlucht tot verse gemberwortel, waarop men dan moest kauwen. -Men doet 1 a 2 druppeltjes nagelolie op 2 watjes. Leg een in de holle kies, het andere in het oor aan dezelfde kant. -Kruidnagel in de kies.

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/kiespijn.24310

Slecht 1 antwoord mogelijk: ga naar de tandarts !!

maak een afspraak met de tandarts! alleen hij kan dit echt oplossen. je mond spoelen met zout water kan de pijn verzachten en het paracetamolletje helpt ook natuurlijk. en misschien raar maar hoe minder je er aan denkt hoe minder je er last van hebt. zoek dus afleiding waar je al je aandacht in kwijt kan. ruim je kamer op of ga sporten ofzo.

Ga jou mond afspoelen met raki zo word jou kies verdooft tot 3 uurtjes lang

Ik heb sinds november een slotjesbeuegel en na het stellen (en de eerste dagen na het plaatsen) doet het vaak een dag (of twee) zeer. Ik neem gewoon een pijnstiller, dan ben ik er weer voor een paar uurtjes vanaf.

doe er een stukje was op, heb ook een slotjesbeugel (sinds maandag) en nu voel ik het nog maar een beetje in mn wang en had die was ook bijna meteen gebruikt

Misschien heeft deze kies een lange wortel, dan gebeurt het weleens als er aan de bovenkant aan de kies wordt getrokken van opzij (de beugel), dat de wortel duwt binnen in je tandvlees, waardoor je zeer krijgt. Om te testen of het niet aan de kies zelf ligt, kun je met de achterkant van een lepel of mes, stevig op het kauwvlak van de kies kloppen; doet dit heel erg pijn, dan heb je kans dat er een ontsteking zit en moet je echt naar de tandarts (occlusie pijn). Doet het kloppen met de lepel niet meer pijn dan anders, dan heeft de pijn waarschijnlijk te maken met de beugel! Je kunt voor de pijn gewoon aspirine innemen! Als het een continu kloppende pijn is moet je denken aan een ontsteking, is het een soort spierpijn/trekkende pijn is het waarschijnlijk de beugel. Koude of warmte pijn duidt vaak op ontstoken tandvlees, gevoelige tandhalzen of een gaatje!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100