Ik wil een beugel, maar het is medisch gezien niet noodzakelijk. Hoeveel gaat dit mij kosten voor zeg maar alleen mijn voortand recht te laten zetten

Weet jij het antwoord?

/2500

Om wat voor beugel gaat het? Ik ga mijn antwoord geven gebasseerd op de plaatjes beugel. Toevallig had mijn zussie ook een beugel en die moest ze uit haar eigen zak betalen. Zij was ongeveer 3000€ kwijt aan haar beugel. Maar het verschilt van persoon tot persoon. Iedere keer dat je beugel moet aangetrokken worden kost het geld, de controles kosten geld. Tiz een vrij dure onderneming.

Ik heb ook een beugel maar dat was ook niet nodig maar ik zou het gewoon doen want het kan zijn dat door die tand je hele gebit na een tijdje raar gaat zitten en dan moet je een beugel als je volwasen bent en dan moet je de beugel veel kanger

Zorgen dat je goed verzekerd bent. Je verzekering dus, voor de tijd dat je een beugel hebt, op optimaal zetten. Op deze manier vielen de kosten voor mij erg mee.

Dit is afhankelijk van je leeftijd en van je zorverzekering: lees je polisvoorwaarden dus door, of bel met je verzekeringsmaatschappij.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100