kun je je eisprong voelen als je anticonceptie gebruikt?

Ik heb al 1.5 een implanon en die hoort een eispromg tegen te gaan. De laatste 3 keer denk ik dat ik mijn eisprong heb gevoelt een tijdje voordat ik ook echt ongesteld werd. Kan dit?
Ik moet nu ongesteld worden en heb al een paar dagen al de symptomen maar geen bloedverlies, dus ik zit me nu op te fokken over een mogelijke zwangerschap...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er zijn veel vrouwen die een eisprong voelen. Dus zie ik geen reden waarom dat met zo'n hormoonstaafje niet mogelijk zou zijn. Als je die pijn zo'n 14 dagen voor de regels hebt zou dat idd de eisprong zijn. Er blijken ook veel vrouwen te zijn die het staafje vroeger laten weghalen omdat ze last hebben van 'hinderlijke of onregelmatig bloedverlies'. Als je twijfelt over een zwangerschap,... denk ik dat je best volgende week een predictor gaat halen. Het kan dus dat je zwanger raakt terwijl je het hormonenpreparaat in je hebt. ( meestal als het dan niet juist zit ) maar aangezien er erg veel klachten over dat bloedverlies zijn, lijkt me dat iets logischer. Toegevoegd na 43 minuten: * idd de eisprong zijn. Let wel dan is er iets mis met je staafje. Belangrijk zinnetje vergeten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100