Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat voor alcoholische drank kan je nog wel drinken als je gevoelig voor blaasont. bent?

Ik mag graag mixjes drinken maar schijnt niet bevordelijk te zijn (ivm blaasont.) toch drink ik graag. Zijn er alternatieven? Miss 2 cranberries innemen voor drank ofzo??

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je blaasontsteking hebt en je krijgt daar medicatie of iets dergelijks voor, is het eigenlijk sterk af te raden om alcoholische dranken te consumeren. Sowieso zou ik bij een ontsteking al geen alcoholische dranken consumeren; het lichaam moet al hard werken om de afvalstoffen van de ontsteking op te ruimen en giet je er nog eens een afvalstof (alcohol) in.. Alcohol kan het lichaam namelijk helemaal niets mee.

Neen dat zou niet helpen maar wat goed is voor de nieren en de blaas is gewoon bier drinken dat bevordert het plassen en spoelt alles goed door ,volgens mijn uroloog is bier perfect om je nieren en blaas goed werkende te houden ?Het is geen cocktail maar er is ook cranberry juice die je kan drinken ,ik gebruik ook vlierbessap en thee lekker en goed voor je met vitamines kan je vinden in de apotheek.....Ook als je gevoelig bent voor blaasontsteking moet je altijd gaan plassen na het vrijen om eventuele bacteria te vermijden .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100