Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

gister ben ik gestoken door een mug op mijn wang en ik heb 4 bulten,het jeukt een beetje en het doet pijn als ik het aanraak,wat moet ik doen?

.

Weet jij het antwoord?

/2500

anti prik zalfje kopen

Je kunt wat deppen met azijn, maar daar is het waarschijnlijk te laat voor. Verder wachten tot het over gaat en er niet aan krabben.

beheers je dor er niet aan te zitten gaat vanzelf over

Azaron werkt bij mij altijd goed

Wachten tot het over is... Eventueel een spulletje kopen tegen de jeuk, daar ligt de drogist vol mee. Probeer in ieder geval niet te krabben: Je krijgt een lelijke wond op je gezicht en bovendien activeer je door te krabben de jeukende stof in de bult, waardoor die nog meer gaat jeuken.

Als de jeuk echt te erg wordt en al die zalfjes en middeltjes van de drogist niet werken dan kun je bij de apotheek cetrezine kopen zonder doktersrecept. Dit is een heel klein pilletje voor allergien. Ik gebruik deze altijd als ik een muggenbult heb. Ik ben namelijk allergisch voor muggenbeten. Succes!

anti prik en ff hard zijn niet krabben

Nestosyl kopen en op smeren! Is het met 5 min over!

Nestosyl is inderdaad een heel goed middel. Je kunt ook een beetje tandpasta op een muggenbeet smeren, dan gaat hij niet jeuken. Ik gebruik altijd Parodontax, weet niet of andere tandpasta ook werkt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100