Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Heeft iemand tips voor een of ander homeopatisch middel zodat ik niet meer zo zenuwachtig ben met praktijktoetsen en dus geen blackout meer krijg?

Alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

valeriaan rode/ blauwe pilletjes bij elke drogist te krijgen, let wel op dat je die zonder melatonine neemt anders val je in slaap! maar ze werken echt goed, half uurtje van te voren een nemen en eventueel tijdens/ vlak van te voren nog eentje nemen.

Je kunt ook naar een homeopaat gaan die kan precies kijken welk middeltje er het best bij jou past en misschien wel hoe je eraan komt. Zoek op google naar een klassieke homeopaat bij jou in de buurt let wel op of ze aangesloten zijn en je een vergoeding krijgt van je verzekering.

Valdispert pilletjes. Helpen echt. Maken je rustig terwijl je toch heel alert blijft.

Homeopatische middelen zijn op basis van planten, en hebben wat tijd nodig om te gaan werken. Die kun je dus niet even innemen een uurtje voor je examen. Wat bij jou goed werkt zul je zelf moeten uitvinden. Wellicht kan onderstaande website je op weg helpen.

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/leven/...

ik gebruik al jaren passiflora van dr. Vogel, en dat helpt geweldig goed. dit middel werkt niet verslavend en kun je innemen wanneer je het nodig bent. het is vrij te koop bij veel drogisterijen en apotheken succes er mee

Sint Janskruid, maar pas op, als je de pil slikt kan dat de werking van de pil tijdelijk verminderen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100