Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

weet er iemand een goedkoop middeltje zonder voorschrift voor franse bulldog met gewrichtsproblemen ?

Franse bulldog is nog maar 5 jaar en heeft gewrichtsproblemen , hij weet soms niet waar kruipen en loopt van links naar rechts , dit heeft ons al ontzettend veel geld gekost aan dierenarts nu zoek ik een middeltje om het financieel iets doenbaar te maken en hem van de pijn te verlossen , kan medicatie voor mensen ook in kleine porties of zeker niet ?

Weet jij het antwoord?

/2500

dan kan ik je echt homeopatische geneeskunde aanraden..bij dieren werkt deze vorm van geneeskunde heel goed...neem eens een kijkje op deze site en alle middelen kan je vaak al bij een reformhuis halen.. http://www.vitamine-hond.com/homeopathie/gewrichten-glucosamine-voor-de-hond.html

nee, geen humane medicijnen aan je hond geven. geef het beestje een pijnstiller zoals metacam, en zoek daarbij naar de laagst mogelijke werkzame dosis. geef hem verder glucosamine met chondroitine, en visoliecapsules ter ondersteunig. na een week of zes zie je hier verbetering van, en kan je mogelijk nog minder pijnstilling geven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100