Ik heb een digitale "wegwerp" creditcard, maar kan ik dit ook via een omweg naar mezelf overmaken?

Ik heb een digitaal tegoed via de Digital Wallet van prepaiddigitalsolutions. Nu is deze credit card op veel websites niet te gebruiken. Gelukkig zijn er nog wel websites waar het nog wel kan.

Het werkt in stappen van 5 a 10 euro, dus ik hou altijd een rest tegoed over en het blijft onhandig dat ik niet overal kan betalen. Is het nog mogelijk om via een betalingstool of andere omweg toch een betaling via deze digitale portemonee te doen, zodat het geld alsnog bij mijn rekening, Paypal rekening of andere credit card terecht komt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, je kan het op je Paypal rekening krijgen. Log in op je Paypal rekening en stuur een betaalverzoek naar een ander email adres van jezelf (die niet gekoppeld is aan Paypal). Open het mailtje die je dan krijgt en klik op betalen. Je komt dan weer bij Paypal terecht. Je moet nu niet inloggen of een account aanmaken maar direct betalen met je creditcard. Ik heb het zelf heel vaak zo gedaan.

Nee, je kunt deze prepaid creditcards op geen enkele manier verzilveren. Het kon vroeger via Paypal, maar dat is stopgezet. Het enige dat je kunt doen is het bedrag uitgeven via webshops, vliegmaatschappijen, etc.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100