Hoe verdien ik in 8dagen 88euro?

Ben 12 jaar, en moet zo snel mogelijk 88euro binnen 8dagen hebben en ik weet niet zo snel wat ik kan doen iemand die me wat hulp kunt geven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Pak een papier en schrijf elk denkbaar klusje op! - Auto's wassen - Babysitten - Flessen wegbrengen met garantie als beloning - Hond uitlaten - Het gras maaien - Boodschappen doen Kijk daar heb je al wat! Vergeet niet steun te vragen aan je ouders. Voor hun kan je vast ook wel iets doen.

Zet je Xbox op ebay.

Door klusjes te doen bij buren of andere mensen die bij jouw in de buurt wonen. Ook kan je gaan oppassen als je je dat leuk lijkt op bijvoorbeeld je buurmeisje/jongentje. Dat verdient ook goed. Mag ik vragen waar je het voor nodig hebt? Anders kan je het aan je ouders vragen, en later terugbetalen. Toegevoegd na 25 seconden: Of verkoop wat spullen op marktplaats.nl

Auto's wassen en voor elke auto 2 Euro vragen. Grasmaaien, lege flessen wegbrengen, ramen lappen enz. Toegevoegd na 21 minuten: Schiet me net te binnen, de meeste kinderen hebben heel veel speelgoed waar ze niets meer mee doen, jij ook denk ik. Pak een tafel, leuk kleed erop, speelgoed erop en verkopen maar. Op de stoep of in de tuin zetten met een leuk bord erop.

heitje voor een karweitje maak wel prijsafspraken vooraf, zeker bij wat oudere mensen opties - auto's wassen - boodschappen doen - tuinieren

Heb je vakantie? Mooi. Ga met een grote bezem naar een drukke winkelstraat en vraag aan winkeliers of je voor twee euro de entree van een winkel mag schoonvegen. Dat ga je wel redden!

Leuren langs de deur voor hij-tje voor karweitje, je vaders auto wassen, spullen verkopen en je zakgeld bewaren misschien. (zelf vind ik leuren langs de deur nooit zo'n heel goed idee eigenlijk... mijn kinderen mogen dat ook niet van mij)

Ik zie dat je uit Den Haag komt. Scheveningen is vlakbij en daar zijn veel strandtenten. Officieel mag je nog niet werken, maar buiten de boeken om kan je daar in bijvoorbeeld de spoelkeuken snel wat bijverdienen.

Ga naar Amsterdam,daar is het een grote vuilnisbende op dit moment. Vooral in het uitgaansgebied met terrassen willen de mensen niet echt op het terras zitten vanwege de rommel. Daar kun je vragen of je de zaak mag aanvegen ,en netjes maken. Slaat het aan dan heb je dat geld binnen 2 dagen verdiend.

Ruim je kamer op, en sorteer alle spullen die je niet meer nodig hebt/gebruikt (denk ook aan leesboeken, dekbedovertrekken etc) Zoek een rommelmarkt oid in de buurt en charter een ouder ervoor om je te helpen. Misschien hebben zij ook nog wat overbodige spullen. Maak overal foto's van (de spullen) en zet ze op marktplaats. Ga zaterdag met een emmer en zeem de buurt langs en ga ramen wassen (€ 1,00 voor een kleine ruit, € 2,00 voor een grote, dubbele voor binnen en buiten. Ipv ramen kun je ook auto's gaan wassen, € 4,00 per auto (alleen de buitenkant). Kijk eens op het prikbord in de supermarkt, misschien staan daar kleine klusjes op, en anders hang (in overleg met je ouder(s)) er een briefje op met vraag om klusjes. Succes.

Voor iemand die zo goed is,als je aangeeft op jouw profiel,zal dat geen enkel probleem opleveren!

1.pak een stukje rechthoekig karton 2.schrijft er op: TAXI 3. bind het op je fiets... 4.fiets naar de centrum.. (of een heel drukke plek) en wachten maar tot er iemand komt... (50cent per minuut)

met een hoog loon. maar je hebt op je 14 nog geen minimumloon, dat begint pas op je 15de. je mag ook maar een aantal uur per week en dag werken. Toegevoegd na 5 minuten: je zou natuurlijk ook onzinnige weddenschappen kunnen gaan houden, om geld natuurlijk, en ze gaan winnen, heel grappig kan dat zijn. er was een kerol die in een slakkenpak over de snelweg ging kruipen, om een weddenschap, nou, winnen deed ie!

Dat komt er dus op neer dat je in die 8 dagen 11 euro per dag moet zien te bemachtigen. In principe moet dit te doen zijn. Kijk maar naar het lijstje wat NintendoNerd in zijn antwoord geeft, daar zit best wel wat bij. Als je het toch hard nodig hebt, zul je voor die 8 dagen ook wel niet vies zijn van een beetje zwart werk (voor die ene keer dan). In dat geval kun je gaan tomaten of bloemen plukken bij tuinders, op het land de boer helpen, in de haven helpen met lossen en laden van schepen, bij grote transportbedrijven auto's wassen en laad -en losklusjes. Deze bedrijfstakken kijken niet zo nauw op leeftijd en iemand van jou leeftijd kan zo 4 tot 5 euro per uur verdienen. Dan zou je met 3 uurtjes werk per dag ruimschoots bij elkaar verdienen. Het ligt er maar net aan hoe belangrijk het voor je is en wat je er wel of niet aan wil doen.

als je wat van knutselen houdt kan je kaarten gaan maken. en die dan bij de deuren langs verkopen. je kan van alles wat maken. gefeliciteerd kaarten voor verjaardagen, baby`s, kinderkaarten etc, ik had hier laatst ook 2 meisjes aan de deur die kaarten verkochten die ze zelf hadden gemaakt. en meestal kopen mensen ook wel wat

Je maakt 88 kaartjes met de tekst`U heeft zojuist een palmboom gekocht in de caraìbisch gebied. Van de door u gedoneerde euro zal pedro uw boom water geven totdat U de noten komt oosgsten. Dan stap je op iemand af en vraagt hem of haar, of deze een euro heeft. Krijg je die euro dan geef je een kaartje af. Als de persoon glimlacht hou je de euro anders bied je aan hem terug te ruilen. Hetzelfde kun je doen door iemand een wegwerpaansteker te verkopen, je geet hem dan een lucifer en zegt erbij ik heb niet gezegt dat je hem vaker dan 1 keer kunt gebruiken. Dat doe je de komende 8 dagen minimaal 11 x per dag. In de tijd ertussen kun je altijd nog klussen. Misschien kun je ook een oproep plaatsen voor een donatie. GV heeft naar verluid zo@n 17000 le4den dus voor een tikkie meer dan een halve cent p.p ben je er al. Je moet voorall ef hebben en je niet laten afaschepen, veel volwassenen zullen antwoorden op de v raag wat je voor een euro moet doen met het trekken van de portomoné en je de euro schenken.

ga naar je ouders toe en zeg : ma en pa ik krijg tien euro zakgeld per week .... als ik nu eens 8 weken geen zakgeld vraag zou ik dan 80 euro mogen hebben? dit kost je ouders nix hee? alleen ja dan zit je wel een tijdje zonder geld maar ja ik zou het wel normaal vinden zo

Hoi Vraagjes, Mensen zijn vaak bereid om een klusje voor je te verzinnen als je een goed verhaal bij je 'geldnood' hebt. Als je b.v. voor een goed doel geld bij elkaar probeert te krijgen, mag je vaker statiegeldflessen wegbrengen dan wanneer het is omdat je je beltegoed verbrast hebt bijvoorbeeld. Ik zeg niet dat je er om moet liegen, maar als er een goed verhaal achter zit, moet je dat zeker vertellen! Wat je ook nog kunt proberen is om bij de supermarkt te gaan staan en dames/heren die met kleine kinderen en volle boodschappenkarren lopen te zeulen, helpen met het inruimen van hun auto. ("Mag ik u tegen een kleine vergoeding helpen met de boodschappen?")Het is vaak een drama voor papa's en mama's als je eerst die kleine mennekes in de auto hebt gevouwen en je moet dan ook nog een end teruglopen om je karretje weg te zetten. €0.50 uit het karretje levert het zeker op.

Goed alles lezen wat ze hier allemaal aan je vertellen, schrijf de beste op( stuk of tien) en gelijk morgen beginnen. Wel je huiswerk gewoon doen, of heb je geen huiswerk? Groetjes van mij Vraagjes.

ga boodschappen doen voor ouderen in de buurt,ook kun je oude kranten ophalen

www.bijbanen.nl

Flessen ophalen. Werkt bij ons in de wijk heel erg goed. Of ga langs de deuren of mensen nog spullen hebben voor de rommelmarkt, en ga vlakbij een winkelcentrum zitten.

88 euro is voor een twaalfjarige een fortuin, en er is praktisch niets wat je mag doen om geld te verdienen. Gelukkig heeft een twaalfjarige een dergelijk bedrag ook nooit echt NODIG. Althans, niet voor basale levensvoorwaarden als eten, kleren, onderdak en achterstallige betalingen. Aangezien je geen baantje mag, is de enige manier om ZO snel aan ZO veel geld te komen, toch inderdaad kijken wat je allemaal kunt verkopen. Zo verkoopt mijn dochter altijd alle kleding en schoenen die haar niet meer past op Marktplaats, en houdt daar een leuk centje aan over. Waar ze dan op Marktplaats weer kleren voor koopt......die ze later weer verkoopt. Klein handelaartje, die meid. Dat doet ze overigens al vanaf haar elfde zelfstandig, alleen met de bankzaken helpen wij. Als je toevallig ene buurjongen/meisje hebt met een grote krantenwijk, zou je kunnen vragen of je een aantal dagen mag helpen, maar dan zit je nog never nooit aan dat bedrag natuurlijk. Ik heb als postbode dagen gehad dat ik heel wat minder verdiende dan dat. Het is wel 11 euro per dag, zeg. Ook als voorschot op je zakgeld is dat natuurlijk veel te veel, al zou je het als het echt dringend is kunnen bespreken met je ouders. Die zullen toch ook niet willen dat je in de problemen komt. Al vrees ik dat die urgentie nu net zalzijn waar de schoen gaat wringen...... Dus kijk toch nog eens even goed rond op je kamer welke dingen / apparaten / spulletjes je zou kunnen verpatsen. Misschien kom je dan een heel eind, en kun je voor de rest nog wel wat regelen als je hebt laten zien hoe ver je zelf al bent gekomen.

Ga een dag naar zwembad waar ze kluisjes hebben waar je geld in doet. Bijvoorkeur op zaterdag of zondag middag. Er zijn altijd mensen die geld uit het deurtje vergeten te halen. Blijf een beetje uit de buurt wachten en nadat iemand zijn spullen uit het kluisje heeft gehaald controleer je of er nog geld in zit. Die 3 euro die het kost om binnen te komen heb je zo weer terug. Ik haalde zo als kind makkelijk 30 gulden per dag op, en dan was ik daar echt niet de hele dag mee bezig. Zeg een half uurtje na het zwemmen. Succes

11 euro per dag, na 8 dagen ben je er.

Al je oude kinderboeken die je niet meer hoeft te lezen, op marktplaats of wat dan ook zetten, voor circa 6 euro...

De ramen lappen, auto's wassen, grasmaaien, boodschappen doen bij jouw in de straat (gooi een briefje met tel.nr. door de bus).

Rommelmarkt koninginnendag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100