Zilveren munten kopen?

Ik zit er aan te denken om zilveren munten te kopen omdat ik zoiezo munten altijd interressant gevonden heb en je kan er nog in beleggen ook. Maar ik kan er maar weinig info over vinden.

http://www.koopgoud.nl/zilveren-munten-c-9.html

Op deze site kan je munten kopen nu weet ik wel dat de amerikaanse en de canadese erg populair zijn maar bijvoorbeeld over die van Groot Brittanie vind ik maar weinig info ook omdat de officieele naam van de munt er niet bij staat. Ook vind ik het vreemd dat het jaartal niet op de site staat dat schijnt ook belangrijk te zijn.

Dus eigenlijk wat ik zoek een site/post met veel info over zilveren munten prijzen/jaren. En misschien iets met grafieken.

Dit heb ik al:
http://www.zilvermunten.nl/
http://bullion.nwtmint.com/index.php

Toegevoegd na 19 minuten:
Goudmarkt.nl heeft ook veel info maar ook hier geen jaargetallen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Eerlijk gezegd: Als je zilveren munten wilt kopen moet je dat doen uit hobby, liefhebberij, verzameldrift. Niet uit belegging. Mijn oude zilveren rijksdaalders en guldens zijn niet veel meer waard, misschien 10% boven de nominale waarde. Voorzichtig beginnen en naar ruilbeurzen gaan. Munthandelaren bezoeken. Je de materie eigen maken. http://numismatiek.startpagina.nl/prikbord/6625225/6625226/re-zilveren-guldens-en-rijksdaalders#msg-6625226 http://pages.ebay.nl/buy/guides/nederlandse-munten-kopersgids/#1

je kunt er je hobby van maken, en als ze antiek zijn/ echt heel oud verkopen! daar krijg je veel geld voor.

ik zou gouden munten gaan sparen maar niet op dit moment de goud prijs is heel hoog op dit moment.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100