Wie weet hoe ik in nederland aan een prepaid creditkaart kom?

ik wil er geld op storten om er dan mee te betalen

Weet jij het antwoord?

/2500

Waarom prepaid. Als je een gewone betaalkaart hebt, en je rekent automatisch af elke maand, dan kost het JOU niets, alleen de winkelier. Neem bij voorkeur een Visa kaart, want die is het goedkoopste. Prepaid zijn eigenlijk debitkaarten, d.w.z. kaarten die je maandelijks moet afrekenen.

Op de Visa-card kun je gewoon geld storten. De card heeft gewoon een rekeningnummer. Misschien misschien geldt dat voor andere creditcards ook, maar daar heb ik geen ervaring mee. Ik zie echter het voordeel niet. Je krijgt er geen rente over en als je je rekening iedere keer netjes betaald betaal je geen rente over het verschuldigde bedrag.

Je hebt een chipknip waar je geld op kunt storten. Volgens mij zit deze op de meeste betaalpassen.

Prepaid credit cards hebben geen kredietrisico omdat ze voorafbetaald zijn. Hierdoor kan iedereen een prepaid credit card aanvragen ongeacht hun kredietwaardigheid. Een prepaid credit card biedt de kaarthouder het gemak om de uitgaven onder controle te houden. Met een prepaid credit card kan men immers geen schulden maken. Opladen credit card kan via gratis overschrijving. Klik op de link. Daar staat weer een link om hem aan te vragen.

Bronnen:
http://leningen-en-kredieten.com/kredietka...

Bijna iedere bank geeft ook creditcards uit. Als je daar geld op stort, heb je een debitcard en kan je er overal ter wereld mee betalen zonder in het rood te staan. Maar met je gewone bankpasje kan je ook een wereldtoepassing aanvragen. Cirrus, maestro, mastercard, allemaal van die bedrijven die het ondersteunen. Vraag het gewoon aan je bank. Je hoeft echt geen groot inkomen te hebben voor een creditcard. Een card met een crediet van E 1500 heb je zo.

Wanneer je een goedkope en vooral goede oplossing wil hebben, zou ik voor neteller kiezen. https://www.neteller.com/home/index.jsf

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100