Hoe moet ik weten wat mijn jaarinkomen is in 2014?

Ik wil een zorgtoeslag aanvragen en ze vragen het jaarinkomen van 2014. Ik heb die van 2013 wel maar van 2014 niet. Moet ik een schattig geven , hoe zit dit precies?

Toegevoegd na 28 seconden:
*schatting

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja die kun je schatten. Als je niet verandert van werk, zal het inkomen niet veel schelen. En je krijgt later een herberekening, Was je inkomen toch lager/ hoger dan kan het zijn dat je nog bijkrijgt, dan wel terug moet betalen

Als je inkomen niet gewijzigd is ten opzichte van 2013, dan kun je het bedrag opgeven in je jaaropgave 2013. Het blijft een schatting. Zijn er wel wijzigingen, dan raad ik je aan om een proefberekening te maken, zie: http://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/?TB_iframe=true&width=720&height=540 Bij het kopje toetsingsinkomen 2014 kun je dan naar een rekenhulp gaan om je inkomen te schatting in 2014.

Bronnen:
http://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/...

Je kunt ook aan je werkgever een fictieve salarisstrook over de maand december 2014 vragen. Dit heeft alleen zin als je elke maand hetzelfde inkomen hebt. Op deze salarisstrook kun je dan kijken naar de cumulatieve bedragen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100