Moet ik geld storten voordat ik met PayPal kan betalen als je geen creditcard hebt?

Wanneer ik 2 shirts wou kopen via PayPal staat er ''Koppel een creditcard aan uw PayPayl-Rekening als u deze aankoop wilt betalen.
Maar ik heb helemaal geen creditcard. Moet ik dan geld storten via een PayPal optie die ik daar zag staan? En zo ja hoeveel moet ik dan storten want de producten kosten samen 78,00 AUD.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

PayPal is een soort van bank en eigendom van E-Bay. Het is ooit opgericht om het E-Bay gebruikers gemakkelijk te maken, transacties via hun site te doen. De verkopers zijn op die manier zeker van betaling en kopers kunnen door stortingen vanaf hun eigen bank naar PayPal de verkopers betalen. Iedereen kan een PayPal rekening openen en daarop vanaf hun eigen bank geld op zetten. De hoofdconversie op PayPal is USD, de Amerikaanse Dollar. Stortingen vanaf Europese banken in Euro's worden dus in een tegenwaarde in US Dollar op de rekening aangehouden of naar wens in Euro. Met PayPal kan naar ieder willekeurig land ter wereld geld worden overgemaakt in US Dollar of de munt van dat land. Echter moet dan rekening worden gehouden met koersverschillen die dan gelden. Dus PayPal is een internationaal betaalsysteem waar je wel een rekening moet openen om internationaal te kunnen betalen. Een creditcard is niet verplicht maar een voldoende saldo op de rekening om de gevraagde transacties te betalen wel. Een andere mogelijkheid is om de PayPal rekening te koppelen aan je eigen bankrekening. PayPal schrijft dan je transacties direct van je bankrekening af (als daar voldoende saldo op staat).

Volgens Google is dat 52...... euro , maar ik zou voor de zekerheid 70 EURO erop zetten, dan moet je de volgende keer niet weer storten. En ja , storten is de enige optie, tenzij iemand dat je kent al geld op paypal staan heeft en dat wil sturen naar jou , dan gaat dat. Ik heb dat zo gedaan met mijn zus , ik gaf haar 50 euro cash en zij stuurde het naar mij op PayPal. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100