Als je in beschermings zit, en je kind word 1 jaar, en wil haar op die dag ook dopen, heb je dan recht op geld om dit te vieren?

Wij zitten in de bewindvoering en ons dochtertje word 8 december gedoopt, en wij vieren dan haar verjaardag.
Nu hebben wij aan de bewind gevraagd of wij hier extra geld voor konden krijgen, en ze had als antwoord gegeven dat hier waarschijnlijk geen ruimte voor is..
Nu was mijn vraag dus: Hebben wij hier recht op, en kunnen wij dit eisen? Je kind word tenslotte maar 1 keer gedoopt en 1 jaar vind ik wel een belangrijke leeftijd! Vooral voor haar, dat ze dit later kan terug zien op foto's!

Weet jij het antwoord?

/2500

wanneer je in de WSNP zit heb je recht op dat deel van je inkomen wat valt onder de beslagvrije voet. dit heb je dan ook op papier ontvangen. Verder heeft het te maken met het nivo van het inkomen. Heb je een hoog inkomen dan wordt er een zogenaamd potje onvoorzien opgebouwd, heb je bijvoorbeeld een bijstandsniveau dan komt er soms een enkele euro in het potje. dit potje is echter bedoeld voor ernstige problemen bv de wasmachine of de koelkast die er mee stopt er is geen enkel recht buiten de beslagvrije voet. Elke bewindvoerder heeft binnen de grenzen van de wet de mogelijkheid om geld wel of niet toe te kennen. Hier is meestal geen correspondentie over mogelijk. Het is natuurlijk wel zo dat u recht hebt op een deel van uw vakantiegeld, in het komend jaar. Als u deze gebeurtenis erg belangrijk vind, kunt u vragen aan de bewindvoerder of u in verband met deze voor u bijzondere gebeurtenis alvast een klein bedrag van kunt krijgen. Zodra het vakantiegeld dan wordt uitgekeerd maakt u het geleende bedrag dan extra over Maar het geheel heeft ook te maken met de relatie die u heeft opgebouwd met uw bewindvoerder. Zorgt u ervoor dat alle vragen zo snel mogelijk volledig worden beantwoord en geeft u direct gehoor aan oproepen dan kan! de bewindvoerder u ter wille zijn. U moet goed begrijpen dat u een grote schuld heeft en hiervoor in de WSNP zit. U heeft dus geen recht op extra gelden

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100