Is het wel of niet besparend als je alles wat in de reclame is in de diepvries te doen ?

Want je hebt dan een hele grote diepvries nodig wat ontzettend veel energie kosten bij zich brengt.

Om te besparen zegt men kook wat meer en doe het in de diepvries, maar dan heb je grote diepvries nodig en het weer veel energie om op te warmen in de magnetron.

Wat kun je het beste doen ?

Wel of niet veel spullen kopen in de aanbieding/afgeprijsde artikelen en die in de diepvries doen ?

Toegevoegd na 6 minuten:
Ik bedoel weeg het om de aanbiedingen die toch lang goed blijven in de diepvries te kopen tegen de energie kosten van de diepvries ?

Weet jij het antwoord?

/2500

het is alleen verstandig om alleen de dingen mee te nemen die je sowiezo al veel gebruikt;. niet zomaar alles kopen wat in de reclame is. als je het toch niet vaak gebruikt kost het alleen maar tijd en energie

Nee, alleen kopen wat je binnen afzienbare tijd gaat gebruiken is besparend. Anders loop je een grote kans dat het over de datum raakt.

Bij een kleinere diepvries kun je wat luxe dingen inslaan en invriezen voor een andere speciale dag, of gewoon de kliekjes opslaan. Zo doe ik het. En dat scheelt geld, dat ding draait toch vol of leeg.

Ja. Een lege vriezer kost ook energie.

Het beste is elke dag boodschappen doen. Dit is wel het meest intensieve wat je kunt doen, maar je hebt dan wel elke dag verse producten, en heb je de diepvries haast niet nodig.

Ik vindt dat niet besparend,want dan ben je met inkopen toch meer kwijt dan het wekelijkse gemiddelde...en je zult altijd zien dat een week of 2 later b.v een andere winkel het nog goedkoper in de aanbieding heeft...dus koop een maal per week wat je voor een hele week nodig hebt en let op de aanbiedingen...

Hoe voller de vriezer hoe minder stroomverbruik. je zult alleen je voorraad tijdig moeten opeten anders verdien je nog niks.

Een vriezer verbruikt per jaar wat minder dan 50 euro (kwaliteitsvriezer). Zo'n vriezer kost een paar honderd euro, maar daar doe je dan 15 jaar mee. Dus dat kost dan zo'n 20 euro per jaar. Dus als je elke week 1 euro 50 bespaart op je boodschappen door zo'n vriezer, kom je positief uit :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100