Ik ben nu officieel werkloos. ik wil ww aanvragen maar heb geen papieren, geen contract geen loonstrook. Wat nu?

Bedrijf is van eigenaar veranderd en toen is iedereen natuurlijk ontslagen. tot nu toe heb ik helemaal geen contract gehad geen loonstrook e.d maar ik werkte wel wit. boekhouder is spoorloos. ik heb dus helemaal geen papieren om ww aan te vragen. is het nu een typisch gevalletje van helaas pindakaas?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je hebt wel je loon gestort gekregen op je bank rekening? dat zou al bewijs zijn dat je daar werkt. Hoe lang werkte je er al ? Ik hoop voor jou dat je werkgever je heeft aangemeld bij instanties anders word je recht op een ww uitkering wel lastig. Meld je morgen iig bij een UWV bij jou in de buurt die kunnen je verder helpen met de aanvraag en informatie over de ww. Belangrijk is wel dat je je zo snel mogelijk meld bij de instantie dat geld ook in situaties voor bijstand aanvragen etc.

Bronnen:
http://www.uwv.nl/

Je kunt na 1 maart het belastingformulier downloaden en dan is alles voor je ingevuld. Als klopt wat jij zegt moeten alle gegevens daarop staan inclusief dat je wit hebt gewerkt daar. Of je nu aangifte moet doen of niet, dat is een mogelijkheid: Download het aangifteprogramma via de link in deze bron: http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/aangifte_doen/aangifte_inkomstenbelasting/aangifte_doen_over_2012/vooraf_ingevulde_aangifte/vooraf_ingevulde_aangifte2 Toegevoegd na 1 minuut: Overigens geloof ik niet dat je wit werd uitbetaald maar dat zal dus blijken als je gaat downloaden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100