Kan dat, of ik dit een fout van Nuon ?

Ik heb mijn jaar afrekening gekregen van Nuon.
Maar ik zie dat ik ineens ruim 100 euro minder ga betalen.
Ik weet dat de prijzen dit jaar omlaag zou gaan, maar kan toch niet meer als 100 euro zijn.
Een paar maanden geleden ging ik ook al ruim 30 euro naar beneden en nu nog eens ruim 100 euro.
Ik belde net al naar Nuon maar die zijn nu niet aanwezig.
Een paar maanden geleden betaalde ik ruim 219 euro en toen ging ik naar 185 en nu weer een paar maanden later ga ik ineens 79 euro betalen.
Dat is 140 euro omlaag binnen een half jaartje.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja dat kan zeer zeer zeker, maar als je het niet vertrouwd kun je gewoon het oude bedrag blijven betalen. Dat krijg je dan terug aan het eind van dit jaar. het voordeel is dat je dan geen grote naheffing krijgt. Je kan dan altijd eind van het jaar het bedrag laten verlagen.

Dat kan. Als jij relatief nieuw bent in je woning, kan het zo zzijn dat jouw verbruik veel lager is dan ingeschat. En om te voorkomen dat ze jou aan het einde van het jaar veel geld schuldig zijn, verlagen ze het maandbedrag. Bij mij is er laatst ook 40% van het maandbedrag af gegaan: We hebben ons huis geisoleerd.

Het is wel een heel erg groot verschil ineens. Misschien kan je voor jezelf eens nagaan of er iets drastisch veranderd is in jouw woonsituatie (misschien heb je een nieuwe ketel bijvoorbeeld). Is er geen reden te bedenken waarom je ineens zo weinig betaalt zou ik als ik jou was gewoon de Nuon bellen en vragen of je die 185 gewoon kan blijven betalen. Liever aan het eind van het jaar een flinke teruggaaf dan ineens heel veel bijbetalen.

vraag niet hoe het kan maar geniet ervan!!!!!!

ik denk dat dit wel klopt,in mijn familie zitten we allemaal bij Nuon en ik hoor ook zulke berichten van hun.Zelf ben ik ook 2x met de maandpremie gezakt...Wees maar geen bang dat Nuon een fout gemaakt heeft,ze zijn altijd heel correct met de eindafrekening.En heb je misschien vorig jaar een andere HR ketel geplaatst?Wie weet speelt dat ook mee... Maar lekker toch,zo'n goedkopere maandpremie? Ik zou maar eens lekker uit eten gaan....

Allemaal goede antwoorden, maar één extra opmerking: Vergeet niet dat de Nuon zijn elektriciteitstarieven met maar liefst 23% heeft laten dalen!

Ik zit bij een andere leverancier maar ik weet niet of Nuon een verbruiksmanager heeft zo ja vul je gegevens even in dan kun je het zelf even controleren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100