Welk predikaat verdient een bedrijf dat bezoekers met een garaffineerd straf en beloonsysteem aan zijn wil onderwerpt?

Ten einde de volledige controle te hebben over de eigendommen, persoonsgegevens en onderlinge correspondentie van de bezoekers.

Weet jij het antwoord?

/2500

Geen.De bezoekers kunnen ook wegblijven.

Zo'n bedrijf gedraagt zich slechts als een gemiddelde, democratisch gekozen westerse regering. Het predikaat zou dus vergelijkbaar zijn.

Misschien is het goed om even hier http://www.sanomadigital.nl/en-web-Werken_bij-Vacatures-Stage_Amsterdam-Stagiair_Goeievraag.nl.php te reageren, dan krijg je een kijkje in de keuken en snap je wellicht ook dat er nu eenmaal regeltjes moeten gelden om een lopend geheel te houden

Het verdient op zijn minst het predicaat bedrijf. Voor het overige heb ik geen idee waar je het over hebt. Tenzij het nog steeds over je grieven t.a.v. GV gaat. Ik zou zeggen, pak een lolly uit de snoeptrommel en ga lief spelen.

Het predikaat: Slim!

Dat is macht(lees crimineel)... Macht van te gelde maken van ideeën en eigenlijk crimineel dus... Dat predicaat is wel duidelijk... En dan weet je het wel over welke site dat dit gaat... Weet iedere lezer dezes om welke site dat dit gaat? Zij die weten spreken niet, zij die spreken weten niet... (Lao Tse, Tao Teh Ching)...

Ongeveer even slim als de gemiddelde ouder die zijn kind op probeert te voeden met paaien en maaien. Goed bekend met de gemiddelde voorkeuren van ons kwijlende bezoekers... Bezoekers die niet gevoelig zijn voor dit mechanisme zullen niet terugkeren, dus er treedt vanzelf selectie op... Operation Mindf**k is er niks bij!

Dictatoriaal lijkt me wel een geschikte,maar dan listig verborgen,totdat je iets doet waarvan ze niet gediend zijn.

Het predikaat slim. Ik zou willen dat ik het zelf bedacht had. Een bezoeker kan er altijd voor kiezen om te vertrekken. Zolang ze niet met een paar potige kerels voor de deur staan met de vraag of ik mijn portie vragen vandaag nog wil beantwoorden. Vind ik het allemaal prima.

Organisatie. Het 'willen onderwerpen' is onbepaald en onduidelijk is om welke controle, eigendommen, persoonsgegevens en correspondentie of bezoekers het gaat.

Ik zou dit het predicaat "droom bedrijf " geven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100