Is de site www.wineengadget.nl betrouwbaar en veilig?

Ik ben op de site www.wineengadget.nl terechtgekomen, en ik wil meedoen aan de prijsvragen, en daar moet je dus je persoonlijke gegevens invullen: straat postcode, huisnummer, telefoonnumer. Maar gaan zij velig met mijn gegevens om? Spam in me mailbox, prima, maakt niet uit, lees ik toch niet, gooi ik weg. Maaaaarrrr ik zit absoluut niet te wachten op huisreclame, dat ik dus post met reclame krijg van hun. En al helemaal niet dat ze mij bellen. Ja ze mogen me bellen als ik heb gewonnen, eerder niet. Heeft er iemand hier ervaring mee, of weet iemand of dit safe is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kijk alsjeblieft uit met deze site(s) ze vragen je gegevens (en vaak niet alleen je email adres) en gebruiken deze niet alleen zelf maar verkopen ze ook vaak door, met als gevolg dat je ook reclame in jouw brievenbus krijgt. Op deze sites geld eigenlijk gewoon "je krijgt niets voor niets." Dan zijn er nog malafide bedrijven die jou nog extra gaan bellen en je voor een éénmalig bedrag mee laten doen aan een wel heel leuke loterij en vervolgens blijven ze geld van je rekening afschrijven. Vaak kun je kijken of er al klachten zijn over deze praktijken op de fora van "tros radar" en "opgelicht". Ik zou zeggen: Niet aan beginnen en dus ook geen ongewenste reclame...

deze specifieke site ken ik niet, maar ervaring met soortgelijke sites leert dat je spam gaat ontvangen, en gebeld gaat worden. post in de brievenbus heb ik nog niet meegemaakt. van een groot deel van de telefoontjes (maar niet allemaal) blijf je verschoond door je te registreren bij infofilter en belmeniet.

lees de voorwaarden even.. zie bijvoorbeeld: 5.4 Onder commerciële communicatie wordt o.a. verstaan: - het periodiek versturen van een e-mailbericht; - het gebruiken van persoonsgegevens voor telemarketing activiteiten; - het gebruiken van persoonsgegevens voor analyse doeleinden. Ik denk dat ze je met meer dan alleen mailtjes willen gaan lastigvallen, maar je kunt je later ook weer laten schrappen, dat dan weer wel..

Bronnen:
http://www.wineengadget.nl/win_een_lcd_tv/...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100