Hoe kan je inkomen creëren?

Wat kan je allemaal doen om een inkomen te creëren. Tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een website maken die dingen verkoopt, bv door een amazon winkel te beginnen. Zodra die loopt hoef je zelf niets te doen behalve items in je winkel opnemen. Het verzenden ed doet amazon voor je. Banners klikken in emails (verdient 1 ct per klik; schiet niet echt op) Affiliate websites beginnen: Je vertegenwoordigt andere websites en krijgt daar geld voor Sneeuw ruimen Ruiten krabben Ruiten wassen met warm water

Sparen! Bezuinigen! Opschrijven wat er inkomt en wat er uit gaat.. Kijk dan wat onnodig is.. en bespaar dit elke maand.. reken dan maar is uit wat je over houd! voorbeeld: dus niet even snel een reepje chocola of een zakje snoep.. nee wacht 5min. dan ben je thuis en pak je een broodje! suc6!

een baan zoeken

Gewoon kijken dat je een baan krijgt,dan heb je in ieder geval vastigheid. En als je een extratje wilt kun je s,avonds altijd nog wat bij klussen. Doe dingen waar je goed in bent,en waar je plezier in hebt. Voor niks krijgt niemand het in deze tijd,maar elke euro is er een.

Of dit een goeie vraag is betwijfel ik, maar dat terzijde. Antwoord: werken! Inkomen behouden heb ik wel een goeie tip voor: aanbiedingen kopen. En voordat je wat aanschaft, op het internet vergelijkingssites bezoeken, zo kocht ik onlangs een lcd scherm, bij aanbieder X 550 euro, bij aanbieder Y was deze 1200 euro. Voor boodschappen geldt hetzelfde, de marketing daar schotelt bijna iedere week voor wat ik eet, en dat bevalt financieel als lichamelijk vrij goed! (haal die NEE/NEE sticker dus van je brievenbus)

Ja das een goeie vraag. Ik heb een tijdje geleden een soortgelijke vraag gesteld, misschien heb je wat aan de tips die mij gegeven werden. Ik heb trouwens een baan inmiddels :-D

werken

Inkomen verwerven kan eigenlijk maar op één manier : werken. Voor een baas, of zelf dingen doen die je leuk vind en die te gelde maken (lastiger) want dat is ook werk. Afhankelijk van je leeftijd en je talenten kun je op alle mogelijke terreinen je diensten aanbieden (netwerken helpt!) en zo zoveel mogelijk proberen je talenten te gelde te maken, van auto's wassen en honden uitlaten tot computers repareren of sokken breien. Natuurlijk kun je ook proberen spulle nte verkopen als je snel wat nodig hebt, maar dat zijn dan in de regel wel spullen die je eerst ergens hebt moeten kopen, dus per saldo levert dat niet altijd veel op. Tenzij je er in slaagt artikelen goedkoop in te kopen en met winst weer te verkopen (handelen), maar hou er daarbij wel rekening mee dat je aan bepaalde regels gebonden kunt zijn. Het is niet altijd zo lucratief als het lijkt. En absoluut ook werk trouwens. Als je onder de 14 bent houden de mogelijkheden echt heel erg snel op , helaas, omdat er nog bijna niets is dat je op structurele basis mag doen. Maar als je je creativiteit gebruikt, zijn ook daar wel mogelijkheden.

werken en spullen verkopen..

Je kunt: - Werken voor een baas - Uitkering aanvragen - Mensen beroven of spullen jatten - Oude spullen verkopen op marktplaats - Een hit scoren en leven van de royalties - Trouwen met een rijke vrouw - Zelf een bedrijf beginnen - Straatnieuws krant verkopen - enz enz

Een vermogende partner aan de haak slaan, en die 'onderhouden'. Levert absoluut inkomen op.......

Werken voor je centen... Voor niks gaat de zon op! ;)

Als je een bedrijf kan vinden die door mij een bedrijfsfilm wil laten maken krijg je 15% van de opdracht. Dat kan toch lekker oplopen als de films tussen de 2500 en 5000 euro zitten.

Eigenlijk heel simpel: Keihard werken en niet zeuren

De gebruikelijke manier is om te gaan werken. En dat kan op verschillende manieren al naar gelang wat je in je mars hebt.

-Werken voor een baas -Onderneming beginnen -Aandelen aankopen en met winst verkopen -Gokken bij het casino/staatsloterij etc. -Kunst maken -Bedrijfsnamen op 1 of andere manier etaleren zodat je sponsorgeld krijgt -Uitkering aanvragen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100