Is het mogelijk om geld te storten op een rekeningnummer als je zijn pinpas ervan niet hebt? Maar je weet wel de gegevens ervan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Lijkt mij wel Als je gewoon het reknummer weet en de naam dan kan je er gewoon op storten via je eigen reknummer via internet of via de bank aan de balie.

Ja dat kan zeker. Je hebt geen pinpas nodig om geld te storten op een rekening. Je hebt alleen een bankrekeningnummer nodig en de naam van de rekeninghouder.

Ja, dat kan gewoon. Wel kan het geld kosten. De ING zegt hierover bv: Antwoord Terug naar resultaten Wat kost geld storten op het ING-kantoor? Geld storten kan eenvoudig bij een stortautomaat of aan de balie van een ING-kantoor, postkantoor en postkantoor in winkel. Een storting op uw eigen rekening is tot en met de 6e storting binnen een kalenderjaar gratis. Vanaf de 7e storting binnen een kalenderjaar wordt er € 5 per storting in rekening gebracht. Het storten van contant geld op een Groeirekening, Kinderrekening, Jongerenrekening en Studentenrekening is gratis. Stortingen op de rekening van iemand anders kost € 10 per storting.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100