Wie staat in zijn recht? internet koop

Ik heb 2 maanden geleden via paypal iemand een bedrag overgemaakt voor 2 producten die men tekoop had. Nu had ik door persoonlijke omstandigheden de afgelopen 2 maanden na betaling niets meer laten horen. De verkoper geeft aan de producten niet meer te hebben, en zegt; pech gehad. Mag dit zomaar? ik begrijp best dat ik wat had moeten laten weten maar in principe is het mijn product, ik heb er tenslotte al voor betaald. Natuurlijk erken ik mijn fout en zou het best kunnen dat de verkoper een goede reden had de producten te verkopen, wat zou hiervoor een goede oplossing zijn?

Bvd

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De meest nette manier is dat de persoon waaraan je het geld over hebt gemaakt jou het bedrag terug geeft. Op die manier heeft de verkoper de koop ongedaan gemaakt omdat jij niets meer hebt laten horen (als dit nodig was). Mocht de verkoper jou het geld niet terug willen, dan kun je altijd even contact opnemen met het juridisch loket. Zij geven je gratis juridisch advies in dit geval en dan weet je precies wat je wel en niet moet doen.

Volgens mij kan je dit via paypal rechtstreeks aangeven.Zij gaan de verkoper aanmanen om het geld terug te storten daar zij kopersbescherming bieden.Voortaan meteen na de overmaking van je geld de verkoper een bericht sturen waarin je zet waar hij/zij na ontvangst van het geld het pakket naartoe moet sturen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100