Wat te doen met heel veel klein geld?

Ik heb met mijn krantenwijk kerstkrantjes gelopen en daarbij dus veel klein geld opgehaald. Ik wil dat geld op mijn bank zetten of er briefgeld van krijgen in briefjes van 10, 20 of 50. Het gaat om ongeveer 80-100 euro. Iemand een idee hoe je dat het best kan doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je het kleingeld gaat wisselen bij een supermarkt of benzinestation kost het je niets... breng je het naar een bank, kost het je stortingskosten. Wisselen, en aan je ouders geven met de vraag of zij het geld op je rekening willen overschrijven?

Bij de meeste winkels zijn ze volgens mij wel blij met kleingeld, Ik denk niet dat ze 100 euro in een keer in kleingeld aannemen maar dan kan je misschien naar meerdere winkels gaan

Tabakszaken, bakkers en andere winkels zitten te springen om kleingeld! Dus gewoon even op een rustig moment de winkel binnengaan en vragen of ze het willen omwisselen voor papiergeld. Dat doen ze met plezier. Daarna naar de bank om het geld op je eigen rekening te storten.

Je kunt er gewoon mee naar de bank gaan. Daar wordt je kleingeld in een sorteermachine gedaan, geteld en als je wil wordt het op je rekening gestort. Dit is gratis.

doneren aan serios request!!!!!

Gebruik het gewoon als je iets gaat kopen. In winkels zijn ze vaak blij met wat muntgeld. Hoeven zij geen kosten te maken bij de bank om muntrollen te halen. Let er wel op dat je niet met een zak met 500 20-centstukken aankomt als je iets van 100,- koopt.

Als je een bankrekening hebt kan je het op je rekening storten en het daarna weer opnemen in briefgeld. Doen mijn kinderen Ook altijd.

Veel kleinere winkels zijn er blij mee. Zij moeten namelijk als ze kleingeld halen bij de bank hier zelf ook voor betalen. Tenues kun je het bij veel banken gratis storten als je er op je rekening laat zetten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100