prive betalen kan dit?

kan ik geld overschrijven zonder het te zien is. natuurlijk is het wel aan je saldo te zien maar ik wil graag geld overmaken zonder dat je ziet waarheen.

kan dit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zie de volgende mogelijkheden: --  Contant opnemen en het geld persoonlijk     overhandigen, of via de post versturen. --  Een stappenplan:     1.  Open een tweede rekening bij willekeurige bank.     2.  Maak geld over naar die tweede rekening.     3.  Maak geld over van de tweede rekening naar          degene waar het geld naartoe moet.     4.  Hef de tweede rekening op. --  Hetzelfde stappenplan, maar dan via een Paypal-     rekening. Toegevoegd na 8 minuten:   Nog een manier: koop iets dat de ontvanger graag wil hebben en dat hij sowieso zou hebben gekocht. Nu koop jij dat voor hem, en je verstuurt dat product naar hem. Dat kost jou in veel gevallen wel de verzendkosten, maar de betaling is gedaan (in natura) zonder dat je sporen achterlaat.

Nee dat is niet mogelijk, de bank zal altijd die gegevens nodig hebben en opslaan.

Naar je betreffende bank gaan en daar geld laten storten op dat rekeningnummer??? Met internetbankieren moet je geloof ik diens naam en rekeningnummer invullen, dus dat is geen optie denk ik

Je kunt het bedrag opnemen bij een geldautomaat en dan het geld opsturen naar degene voor wie het bestemd is. Je kan eventueel ook het bedrag storten op de rekening van die persoon. Als je daarvoor het formulier "storting op eigen rekening" gebruikt en je je dus voordoet als die persoon dan zal de betaling geheel anoniem zijn. Ik weet dat vroeger bij zo'n storting geen legitimatie gevraagd werd maar tegenwoordig moet je geen grote bedragen op die manier proberen te storten. Bij transacties boven de € 10.000 zal de bank altijd legitimatie vragen.

Als je een acceptgiro hebt gekregen kun je hiermee naar je postkantoor of bank en daar contant betalen,dit gaat met een overschrijvingskaart ook,maar hou er wel rekening mee dat je hiervoor extra moet betalen. Op het postkantoor is dat 7,50,bij de bank weet ik niet.

GWK, die maken het geld over voor je, je kunt daar geld opnemen, of bij je vaste pin en dat geld laten overboeken naar een willekeurige rekening. Je hebt wel een legitimatiebewijs nodig.

Ik maakte vroeger geld over naar goede doelen via een "storting op eigen rekening", omdat ik geen bedelbrieven wilde ontvangen. Bij het "eigen rekening"-nummer vulde ik het gironummer van de organisatie in. Ik weet niet of dit nog kan, maar vraag het eens na.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100