Waarbij moet je letten van het organseren van een sport evenement?

Ik ga een wedstrijd organiseren voor een individuele sport (in dit geval een freestyle snowboard contest). Ik ben op zoek naar tips van wat je juist wel en niet moet doen en waar je aan moet denken.

Toegevoegd na 59 minuten:
Organseren is natuurlijk organiseren

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

op internet zijn een aantal belangrijke zaken te vinden zoals medische voorzieningen fysieke risico's sponsorinb de belasting garantiesubsidie aanvragen drankgebruik afval omwonenden voeding bewegwijzering parkeren het zijn te veel links om hier bij te vermelden maar misschien kun je in de bibliotheek het boek evenementen organiseren van Frank SR de Wijn lenen?

Een professional inhuren! Neem contact op met een evenementen/organisatie bureau, of een goede freelance producent en dan met name een gespecialiseerd in sportevents. Het organiseren van een evenement is namelijk niet iets wat je zomaar kunt doen, er komt echt ontzettend veel bij kijken, o.a. op het gebied van vergunningen, productie, techniek, horeca etc... Waarbij het ook belangrijk is dat je een goed netwerk hebt. Dat kun je als leek heel moeilijk (alleen) doen. Succes ermee!