Bestaan er ook banen waar je geen diploma's voor nodig heb

Wat voor banen heb je nog zonder diploma.'s

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, die bestaan. Denk maar aan de baantjes die je al op vroege leeftijd kan uitvoeren: - vakkenvuller - kassamedewerker - asperges (of andere groente) plukken - kranten bezorgen - werken in de horeca (als afwasser / ober)

Ja magazijnmedewerker , krantenwijk,vuilnisman

Serveerster, vakkenvuller, zelfstandig ondernemer op de markt, schoonmaker, glazenwasser.

Voor veel lagere banen wordt tegenwoordig ook een diploma gevraagd: heb zelfs al supermarkten gezien waar je minimaal havo voor nodig hebt. Als je kan leren: doe het. Heb je niet de mogelijkheid, dan kun je het het beste proberen bij wat kleinere bedrijfjes. Die hebben vaker respect voor dat soort dingen, en zien het als je gewoon super gemotiveerd bent.

Weinig, en als je geen diploma nodig hebt dan een certificaat, zoals sociale hygiene, voor schoonmaak en horeca. vorkheftruck voor magazijn enzovoort

De beroepen van lichte zede?

Poepschepper Plantspendienst In de kas Bollenpellen Maar ik zou toch nog ff door leren

Je kan overal ingroeien. Maar je moet ook willen! Laat je goede kanten zien, pik de dingen snel op, laat zien dat je wilt. Ik heb zelf geen diploma's, door omstandigheden in mijn verleden heb ik het laatste jaar niet af kunnen maken. Ik ben gaan werken, op mijn 16de, eerst via uitzendbureau productie werk, daarna ben ik via via bij een bedrijf terecht gekomen die een telefoniste zocht, en ik werk nog steeds bij dat bedrijf. Heb er allerlei taken bijgekregen, contacten onderhouden met klanten en adviseurs, afspraken doorgeven en verzetten, personeelsadministratie. En sinds 3 jaar zit ik op de incasso afdeling, en sinds 2 jaar maak ik dagvaardingen op en behandel verweerzaken.

Je kan gaan venten, alleen heb je dan wel weer een ventvergunning nodig

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100