Hoe wordt ik miljonair in 1 maand?

Weet jij het antwoord?

/2500

lotto winnen

Door het te dromen

bank of een bank directeur beroven

Naar Zimbabwe verhuizen.

loterij winnen is een goede optie, je kunt ook heel hard gaan werken als je bijvoorbeeld bij een bedrijf hard gaat bezuinigen. Krantenwijk lopen misschien? Een briljant concept opzetten wat in een maand een hype wordt, zoals bijvoorbeeld een nieuw soort zonnebril, die ook 's nachts werkt...

niet, dat is bijna onmogenlijk, tenzij je een illegale handel hebt.

Door het te lenen van een bank. Als je erdoorheen bent en geen zin meer hebt om af te betalen: zelfmoord.

Monopoli weer uit de kast trekken,

Sparen tot je 999.999 € hebt en dan in een maand nog 1 € verdienen

Er zijn meerdere manieren (gokken, computerprogramma ontwikkelen, oplichting, diefstal, eigen bedrijf en heel veel subsidie binnenhalen). Maar gegarandeerd dat je miljonair wordt is er niet. Ik neem aan dat je bedoeld in euro's? Anders zou je een valuta kunnen inwisselen met een hele lage waarde. Dan moet het prima lukken.

Een briljant concept bedenken (zoals goeievraag.nl) daar dan wel advertenties aan hangen of voor een wereldbedrag verkopen aan een grote speler (bv Ilse Media)

als biljonair 1 euro uitgeven.

Naar mexico verhuizen en daar de illegale handel opstarten. Of een BN'er beroven.

In de politiek gaan

Hiervoor zijn een aantal mogelijkheden. Mogelijkheid 1: via geluk: loterij winnen, goede aandelen/optie aan- en verkoop, per ongeluk tijdens vakantie een goudmijn ontdekken etc. Mogelijkheid 2: Zelf geld verdienen door iets te doen wat veel geld opbrengt zoals je maagdelijkheid verkopen, een bijzondere uitvinding doen etc. Mogelijkheid 3: profiteren van iemand anders die al veel geld heeft door bijvoorbeeld te trouwen met een miljonair of te stelen. Mogelijkheid 4: de definitie van miljonair op verschillende manieren interpreteren, bijvoorbeeld miljonair zijn als je een miljoen zimbabwaanse dollars , indonesische rupiah of monopoly geld hebt.

Verkoop je maagdelijkheid

Zwerver worden..Check link

Bronnen:
http://www.z24.nl/bijzaken/lifestyle/artik...

Elk geniaal idee is dat waard. Je moet het alleen vinden. De man die via ruilhandel van een flesje cola tot een huis gekomen is, was geniaal op zijn gebied. De wet van vraag en aanbod, zonder rekening te houden met de intrinsieke waarde. Als jij de formule hebt om de toxische kredieten in actuele waarde te berekenen nu vandaag, krijg je zelfs tien miljoen van om het even welke bank in europa. Tracht anders eens via een vraag te simuleren hoeveel je zou ontvangen van elke nederlander bij een idee waarvan de gemiidelede europeaan beter wordt in zin dagelijkse beslommeringen.

Correct Nederlands leren spellen, lijkt me een eerste stap in de goede richting... : het is hoe word ik (jep, zonder t).

wissel je euro's om tegen zimbabwaanse doekoes

Money weekend miljonairs?

Door met een erg goed business plan te komen wil het wel eens lukken. Of een website te maken waar er nog geen van is. Zoals yahoo answers bijvoorbeeld ;) Marktplaats is ook een goed voorbeeld van een 'simpele' site waar ebay toch een hoop geld voor betaald heeft.

een rijk persoon ontvoeren

Alleen als je een hennepkwekerij hebt. Je kunt in 1 jaar met een grote kas 75 miljoen verdienen. Dusja in een maand haal je die 1 miljoen makkelijk reken maar uit.

Als je gezond bent en er zijn mensen die van je houden dan ben je geen miljonair maar multimiljonair. denk daar maar eens over na.

Niet. Vergeet je wens maar. Het is Oprah Winfrey ook niet in 1 maand gelukt.

in de drugshandel gaan.

3 weken terug instappen op ING aandelen met een waarde van E 500.000; had je nu ongeveer miljonair geweest.

Geld maakt je niet gelukkig, dus ik zou het uit je hoofd zetten.

Ik zou meedoen met een kansspel, maar de kans dat je dan het winnende lot hebt is ook klein.

wordt bankdirecteur weer snel weg... ;-)

Slaap lekker...

Wat denk je ervan om het te vergeten, of anders crimineel worden. Dat is de snelste manier op miljonair te worden. De kans dat je het binnen een maand weer kwijt bent is echter ook groter. Je bent dan wel even miljonair geweest :-)

porno film maken..

Roulette spelen met onderstaande tactiek! Zet 1 in op rood.. Als rood wint hebt je 2 - Zet dan 1 in op Zwart.. Als rood verliest heb je -1 - Zet dan 2 in op Rood en 1 op Zwart Als rood wint heb je 1 en -1 op Zwart - Zet dan 2 in op Zwart en 1 op Rood Als rood verliest heb je -3 en 2 op zwart - Zet dan 4 in op Rood en 1 op zwart snap je.. als je na elk verlies je inzet verdubbeld krijg je altijd! een keer meer dan je totale inzet terug.

doe mee aan lotto weekend milionairs

De beste vriend van Bill Gates worden,

Wordt zaad-donor en ruk je suf. Klinkt wat dom maar je schijnt er genoeg mee te kunnen verdienen.

Medoen met de bankgiro loterij, daar win je gegarandeert (g)een prijs!

Door vanavond vroeg te gaan slapen, en een dromenvanger boven je bed te hangen!

waarom zo lang ? ga naar Zimbabwe en wissel 1 euro:O)

naar volendam verhuizen en zwart werken voor 1 jaar. zit je al rond de 500 ruggen

een halfmiljoen inzetten op rood (en een beetje geluk hebben)

de rijkste zijn vaak degene die het snelste weten in te spelen op behoeften van de consument. Met een innovatief idee tegen een dagelijks probleem kun je namelijk stinkend rijk worden. Websites als Youtube zijn ook klein begonnen, en door populariteit rijk geworden.

Een uitvinding uitvinden waar bijna iedereen iets aan heeft en dan een patent op aanvragen en dan verkopen voor een paar miljard. Dan ben je zelf multi-miljonair. Klinkt dat je woord je goed in de oren mij wel

door met een miljonair te trouwen.

als boekhouder van je bedrijf gewoon de rekeningen van je werkgever overboeken op je eigen rekening, en dan heeeeeeeeeeeeel snel vertrekken naar een ander land en het geld opnemen

meedoen aan Lotto Weekend Miljonairs

website starten, verkopen aan Google

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100