Hoe kan ik te weten komen wat aandelen waard zijn?

Ik heb van een maatschappij aandelen geerfd maar de naam is veranderd en ik zou niet weten waar ik moet informeren of ze eigenlijk nog wel wat waard zijn.
Kan ik niet ergens op een website kijken naar duidelijke informatie hierover?Zo ,ja welke dan.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt het beste googelen op de naam van die maatschappij. Lukt dat niet, dan kun je het ook via http://kranten-historisch.startpagina.nl/ proberen. Links op die site staan allerlei archieven die tot wel 80 jaar teruggaan. Het zoeken gaat heel eenvoudig. Als zo'n maatschappij of bedrijf failliet is gegaan, gestopt is met de activiteiten of is overgenomen door een andere maatschappij, zal daar vast een krantenberichtje over te vinden zijn. Kom je er toch niet uit, neem dan contact op met je bank. Zij hebben kennis in huis. En mochten ze het daar ook niet weten, dan weten ze in ieder geval wel, bij wie je moet zijn om te weten te komen, wat de waarde is van je aandelen. Succes!

Zou handig zijn als je de naam vermelden deed. De naam moet toch wel te googlen zijn denk ik, mogelijk bestaat heel dat bedrijf anders niet meer. Aandelen sites zijn Z24, rtlZ, beurs.nl. Dan heb je nog beleggingssites als Binck en Alex maar daarvoor moet je inschrijven.

In de kranten staan de aandelen vermeld maar ook op internetsites beurnoteringen

Bronnen:
http://www.ing.com/group/showdoc.jsp?docid...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100