Op welke internetsite kan ik het best mijn spullen verkopen?

Ik probeer via marktplaats een aantal spullen, kleding-huisraad en dergelijke te verkopen. De reactie valt me tegen. Zijn er sites die "beter verkopen"?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Marktplaats is toch echt in de regel de snelste. Zorg voor een goede foto (liefst een paar), een duidelijke omschrijving in de juiste categorie zodat mensen vinden wat je hebt, bepaal een prijs (want 9 van de 10 mensen slaan advertenties zonder richtprijs over!!) en een goed leesbare, uitgebreide foutloze tekst. Ik heb nog helemaal niks NIET kunnen verkopen via marktplaats, en de mafste dingen vliegen de deur uit. Ebay is veel duurder, ook voor jou, en groter waardoor je spul minder snel gevonden wordt. Ook wordt het veel meer commercieel gebruikt. Speurders enzo zijn gewoon veel kleiner. Als het op Marktplaats niet lukt, zal het daar meestal niet makkelijker zijn.

Het is een kwestie van vraag en aanbod. En als er geen vraag is naar jou aanbod dan kun je hier op zich weinig aan doen. Kwestie van vol houden en afwachten... Wellicht dat je nog eens kunt googlen op veilingsites en verkoopsites, zoals ebay...

Op ViaVia kun je ook een poging wagen. Marktplaats blijft echter de meest bezochte site en soms kost het meer tijd om iets te verkopen. Wel kun je (tegen een kleine betaling) je spullen weer bovenaan de lijst laten zetten. Ik heb dit zelf weleens geprobeerd en het had in sommige gevallen het gewenste resultaat.

Bronnen:
http://www.tweedehands.net/?gclid=CMCdtOrO...

De oude vertrouwde manier mag je ook niet vergeten... Op de hoek bij de supermarkt een briefje ophangen met je boodschap... Dit is heel vaak een goede insteek tot succes... Mag je in mijn optiek niet verzaken te doen...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100