Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (2)

Dat kan je zo niet zeggen.
Dat is geheel afhankelijk van het soort en kwaliteit restaurant. Het aantal mensen onder je in de keuken en je ervaring.

Maar je zou voor de basis in de cao kunnen kijken. maar nogmaals die zal niet op jouw specifieke situatie gericht zijn
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Dat is inderdaad een moeilijk te beantwoorden vraag. Om een idee te krijgen in welke richting je moet denken zou je het salariskompas van Intermediair kunnen gebruiken. Die houdt rekening met het aantal jaren ervaring dat je hebt, je opleidingsniveau e.d. Je zult nooit precies uitkomen op het bedrag dat je zelf verdient, maar het geeft een indicatie of je meer of minder verdient dan het gemiddelde van de groep die dezelfde functie hebben.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding